Μενού
  • Α-
  • Α+

Η σουηδική ΙΚΕΑ συνεχίζει να επενδύει στο κομμάτι των περιφερειακών για gamers και παρουσίασε άλλα 30 νέα προϊόντα που θα διαθέσει σύντομα στους πελάτες της.

Διαβάστε ακόμη: PS5: Η πρώτη αναθεωρημένη έκδοση της κονσόλας εμφανίστηκε και στα ελληνικά καταστήματα

Η αγορά των περιφερειακών που απευθύνονται στους gamers είναι τεράστια και έχει αρκετά καλά περιθώρια κέρδους και έτσι η γνωστή εταιρεία δεν άφησε την ευκαιρία να ασχοληθεί για άλλη μια φορά με το θέμα. Έτσι, ανακοίνωσε μια νέα γκάμα που περιλαμβάνει και προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με την Republic of Gamers.

Στην νέα γκάμα προϊόντων περιλαμβάνονται από γραφεία και καρέκλες, έως και βάσεις για καφέ, φώτα για streamers και αρκετά ακόμη gadgets και σε τιμές από τα 10 έως και τα 400 ευρώ. Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε πως στόχος της ΙΚΕΑ είναι να προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές στους καταναλωτές με ένα μεγάλο εύρος τιμών.

Τα προϊόντα χωρίζονται στις παρακάτω 6 κατηγορίες UPPSPEL (σε συνεργασία με την Republic of Gamers), LÅNESPELARE, MATCHSPEL, GRUPPSPEL, UTESPELARE και HUVUDSPELARE. Ο σχεδιαστής της ROG, Johnny Chan, δήλωσε για το θέμα πως «έχουμε αρκετή εμπειρία για τις ανάγκες ενός gamer και ευελπιστούμε με την μεγάλη αυτή νέα σειρά προϊόντων να τις καλύψουμε».

Τα 30 αυτά νέα προϊόντα θα βγουν προς πώληση στα καταστήματα και στο site της ΙΚΕΑ από την 1 Οκτωβρίου. Η προσέγγιση της ΙΚΕΑ στο κοινό των gamers δεν είναι κάτι νέο. Εν μέσω πανδημίας, η σουηδική εταιρεία εκμεταλλεύτηκε την εμπορικότητα του Animal Crossing: New Horizons για το Nintendo Switch (που πέτυχε εντυπωσιακές πωλήσεις και έβαζε τον παίκτη να σχεδιάσει το σπίτι των ονείρων του), έβγαλε έναν κατάλογό της γεμάτο με χαρακτήρες από το videogame.

Στο λανσάρισμα των PS5 και Xbox Series X, στα καταστήματά της διέθετε ειδικές χάρτινες κατασκευές με τα πραγματικά μεγέθη των δύο κονσολών, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να δουν αν μια βιβλιοθήκη ή έπιπλο που θα αγοράσουν θα μπορέσει να τα χωρέσει σε οποιοδήποτε τμήμα του.

Τέλος, το 2019, η IKEA συνεργάστηκε και με τη Sonos για να δημιουργήσει ειδικά ηχεία που απευθύνονταν τόσο σε απλούς χρήστες, όσο και σε gamers που έχουν περισσότερες απαιτήσεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA