Μενού
  • Α-
  • Α+

Το γενικό μπλακ άουτ, που συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας (4/10) και για περίπου έξι ώρες, σε Facebook και Instagram φαίνεται πως ανάγκασε χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο, να βρουν άλλο τρόπο να περάσουν τον χρόνο τους. Ένα από τα πιο δημοφιλή σάιτ ερωτικών ταινιών για παράδειγμα είδε τα νούμερά του να εκτοξεύονται το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε ακόμη: «Επεσε» το Facebook, «εκτοξεύθηκε» το Telegram - Πάνω από 70 εκατ. νέοι χρήστες την ώρα του «κραχ»

Ο λόγος για το γνωστό σε όλους μας, Pornhub, το οποίο κατέγραψε αύξηση που άγγιξε μέχρι και το 10.5% στα νούμερά του, όσο το Facebook είχε «πέσει». Τι έκανε, λοιπόν, ο πλανήτης όσο δεν είχε πρόσβαση στα social media; Εκτονώθηκε βλέποντας ερωτικές ταινίες.

Σύμφωνα με το report που εξέδωσε το ίδιο το Pornhub, η αύξηση που κατέγραψε ιστοσελίδα ισούνται με περίπου 500.000 χρήστες την ώρα, για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Το παρακάτω διάγραμμα τα λέει όλα: 

https://twitter.com/Pornhub/status/1446192909582221315?ref_src=twsrc^tfw

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το φαινόμενο δεν είναι πρωτόγνωρο, μιας και το PornHub είχε δει ανάλογη εκτόξευση και στην πτώση του Facebook και Instagram τον Μάρτη του 2019.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA