ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
17/10/2021 03:30

Huawei: Το έξυπνο ρολόι που... πήρε τη δουλειά του Σπύρου Παπαδόπουλου

Μέχρι τώρα ξέραμε τον Σπύρο Παπαδόπουλο που κατά τη διάρκεια της καραντίνας και των lockdown μας υπενθύμιζε να πλένουμε τα χέρια μας... σχολαστικά στη μάχη κατά του κορονοϊού!

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Huawei: Το έξυπνο ρολόι που... πήρε τη δουλειά του Σπύρου Παπαδόπουλου
(Πηγή: ΑΠΕ)
Ανάγνωση:

Μέχρι τώρα ξέραμε τον Σπύρο Παπαδόπουλο που κατά τη διάρκεια της καραντίνας και των lockdown μας υπενθύμιζε να πλένουμε τα χέρια μας... σχολαστικά στη μάχη κατά του κορονοϊού! Και όπως θα έλεγε και ο ίδιος στον ρόλο του στους «Απαράδεκτους»: «Τι έγινε ρε παιδιά; Μας πήρε τη δουλειά ένα ρολόι;»! Ναι, γιατί η νέα σειρά έξυπνων ρολογιών της Huawei, «Watch 3 Series» διαθέτει λειτουργία υπενθύμισης για το πλύσιμο των χεριών με χρονόμετρο των 20 δευτερολέπτων για εγγυημένο αποτέλεσμα! Συγκεκριμένα, το ρολόι που φέρει το κωδικό όνομα «Galileo», σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, διαθέτει ακόμα αισθητήρα θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας που υποστηρίζει για πρώτη φορά την ανίχνευση θερμοκρασίας δέρματος.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Η νέα έκδοση των έξυπνων κινητών της Huawei (Watch 3 & Watch 3 Pro στην Elite έκδοσή τους), δίνει τη δυνατότητα 24ωρης παρακολούθησης της υγείας μέσω σειράς έξυπνων λειτουργιών που διασφαλίζουν καλύτερη φυσική κατάσταση. Επίσης καταγράφουν αδιάκοπα τις καθημερινές δραστηριότητες του χρήστη και του παρέχουν μια σειρά ενημερώσεων και στατιστικών που τον βοηθούν να έχει κάθε στιγμή πλήρη εικόνα της φυσικής του κατάστασης. Μεταξύ των συγκριτικών του πλεονεκτημάτων είναι η πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
HUAWEI ΡΟΛΟΙ ΥΓΕΙΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ