Τεχνολογία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Εταιρεία πληρώνει 175.000 ευρώ για να δανείσετε το πρόσωπο και τη φωνή σας σε ρομπότ

Εταιρεία πληρώνει 175.000 ευρώ για να αγοράσει τα πνευματικά δικαιώματα και τις φωνές ανθρώπων προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει σε ρομπότ!

Πηγή: Pixabay
Πηγή: Pixabay

Εταιρεία πληρώνει 175.000 ευρώ για να αγοράσει τα πνευματικά δικαιώματα και τις φωνές ανθρώπων προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει σε ρομπότ!

Διαβάστε ακόμη: H γυναίκα με τα μεγαλύτερα χείλη στον κόσμο - Θέλει να μοιάζει με κούκλα Bratz

Η Promobot που κατασκευάζει αυτόνομα ρομπότ, ανακοίνωσε πως αναζητά ένα «ευγενές και φιλικό» ανθρώπινο πρόσωπο για το νέο της πρότζεκτ: ένα ανθρωποειδές που θα εργάζεται σε ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα και άλλα σημεία με κίνηση. «Η εταιρεία μας αναπτύσσει τεχνολογίες στο πεδίο της αναγνώρισης προσώπου και φωνής, στην αυτόνομη πλοήγηση, την τεχνητή νοημοσύνη και άλλα πεδία της ρομποτικής» αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της η Promobot που παράγει και πουλάει ανθρωποειδή ρομπότ στην αγορά.

Ο άνθρωπος που θα επιλεγεί για να δανείσει επ’ αόριστον το πρόσωπό του στο «φιλικό και ευγενές» ρομπότ των εμπορικών κέντρων του μέλλοντος, θα λάβει την παχυλή αμοιβή των 175.000 ευρώ. Η Promobot θα σκανάρει το πρόσωπο και το σώμα του, δημιουργώντας ένα τρισδιάστατο μοντέλο. Στη συνέχεια αυτός που θα επιλεγεί θα διαβάσει φράσεις και προτάσεις από υλικό χρονικής διάρκειας τουλάχιστον 100 ωρών.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#ρομπότ #Εταιρεία

Best of Internet