ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
14/04/2022 10:29

Συλλεκτικά NFTs για την Ουκρανία κυκλοφορούν οι ADVENGERS

Τη συλλογή NFTs με τίτλο «The Face of Solidarity», μοιράζονται οι ADVENGERS, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την Ουκρανία - Κάθε μοναδικό NFT που πωλείται από τη συλλογή, αυξάνει τη συνολική προσφορά

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Συλλεκτικά NFTs για την Ουκρανία κυκλοφορούν οι ADVENGERS
Πηγή: Facebook
Ανάγνωση:

Οι ADVENGERS, θέτουν προς πώληση τα πρώτα 100 συλλεκτικά NFTs της σειράς «The Face of Solidarity» στο OpenSea, με σκοπό τα κέρδη από τις πωλήσεις να γίνουν δωρεά στην Ουκρανία. Κάθε μοναδικό NFT που πωλείται από τη συλλογή, αυξάνει τη συνολική προσφορά.

Τα NFTs σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με Ουκρανή digital artist, με έδρα το Κίεβο, και απεικονίζουν γυναίκες που βιώνουν τη φρίκη του πολέμου. Στα πρόσωπά τους πρωταγωνιστούν συναισθήματα οργής και θλίψης, ενώ τα ρούχα και τα αξεσουάρ που φέρουν οι πρωταγωνίστριες της συλλογής, είναι εμπνευσμένα από αυθεντικές ουκρανικές ενδυμασίες.

Ο Γιώργος Γκριτζάλας, συνιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της εταιρίας επικοινωνίας των ADVENGERS, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε συγκλονισμένοι μπροστά σε αυτό που συμβαίνει δίπλα μας. Το “The Face of Solidarity” είναι από τα σημαντικότερα έργα που έχουμε κάνει ως τώρα, καθώς εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο το τι σημαίνει για εμάς “αξιοποίηση της τεχνολογίας για παραγωγή χρήσιμης επικοινωνίας”. Μιλάμε για NFTs που έχει πραγματικά νόημα να αποκτήσει κάποιος, όχι για να γίνει πλούσιος, αλλά για να προσφέρει ουσιαστικά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΩΡΕΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ