ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
17/05/2022 14:23

Ελον Μασκ: Δεν αγοράζει το Twitter - Ζητεί εγγυήσεις για τους πλαστούς λογαριασμούς

«Ο εκτελεστικός διευθυντής του Twitter αρνήθηκε χθες να δώσει αποδεικτικά στοιχεία ότι λιγότερο από το 5% των λογαριασμών είναι πλαστοί», έγραψε στο Twitter ο Έλον Μασκ, που έχει 94 εκατομμύρια followers. «Μέχρι να το κάνει αυτό, η συναλλαγή δεν μπορεί να προχωρήσει», πρόσθεσε

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Ελον Μασκ: Δεν αγοράζει το Twitter - Ζητεί εγγυήσεις για τους πλαστούς λογαριασμούς
Πηγή: Twitter
Ανάγνωση:

«Βόμβα» για το Twitter έριξε ο Ελον Μασκ. Ο ιδιοκτήτης της Tesla ανακοίνωσε ότι η εξαγορά του Twitter δεν μπορεί να γίνει χωρίς εγγυήσεις ότι οι πλαστοί λογαριασμοί αντιστοιχούν σε λιγότερο από 5% των χρηστών. Μάλιστα, ο Ελον Μασκ ήταν κατηγορηματικός στο ότι η εξαγορά του Twitter δεν θα προχωρήσει αν δεν δοθεί εγγύηση ότι λιγότεροι από το 5% των λογαριασμών που υπάρχουν στην πλατφόρμα είναι πλαστοί.

Διαβάστε ακόμη: Blackout challenge: Το «κλείδωσε» το TikTok - Το μήνυμα για την αντιμετώπιση των προκλήσεων

«Ο εκτελεστικός διευθυντής του Twitter αρνήθηκε χθες να δώσει αποδεικτικά στοιχεία ότι λιγότερο από το 5% των λογαριασμών είναι πλαστοί», έγραψε στο Twitter ο Έλον Μασκ, που έχει 94 εκατομμύρια followers. «Μέχρι να το κάνει αυτό, η συναλλαγή δεν μπορεί να προχωρήσει», πρόσθεσε.

Με τα λεγόμενά του αυτά ο Ελον Μασκ αναφερόταν στις διευκρινίσεις που δόθηκαν από τον επικεφαλής του Twitter, Παράγκ Αγκραβάλ, για τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση των spam και των πλαστών λογαριασμών. Ο ιδιοκτήτης της Tesla του απάντησε με το emoji που έχει σχήμα κου…δας.

Σε βιντεοδιάσκεψη που έγινε τη Δευτέρα, 16 Μαΐου, ο Έλον Μασκ σημείωσε ότι κατά τις εκτιμήσεις του, οι πλαστοί λογαριασμοί ανέρχονται σε τουλάχιστον 20% των χρηστών του Twitter, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg και τα tweet των προσώπων που ήταν παρόντα. Το Twitter δεν απάντησε στις τελευταίες αναφορές του Ελον Μασκ. Η μετοχή του Twitter υποχώρησε κατά 3,5% στις ηλεκτρονικές συναλλαγές πριν από την έναρξη της συνεδρίασης της Wall Street.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ TWITTER TESLA
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ