Μενού
  • Α-
  • Α+

«Βόμβα» για το Twitter έριξε ο Ελον Μασκ. Ο ιδιοκτήτης της Tesla ανακοίνωσε ότι η εξαγορά του Twitter δεν μπορεί να γίνει χωρίς εγγυήσεις ότι οι πλαστοί λογαριασμοί αντιστοιχούν σε λιγότερο από 5% των χρηστών. Μάλιστα, ο Ελον Μασκ ήταν κατηγορηματικός στο ότι η εξαγορά του Twitter δεν θα προχωρήσει αν δεν δοθεί εγγύηση ότι λιγότεροι από το 5% των λογαριασμών που υπάρχουν στην πλατφόρμα είναι πλαστοί. 

Διαβάστε ακόμηBlackout challenge: Το «κλείδωσε» το TikTok - Το μήνυμα για την αντιμετώπιση των προκλήσεων

«Ο εκτελεστικός διευθυντής του Twitter αρνήθηκε χθες να δώσει αποδεικτικά στοιχεία ότι λιγότερο από το 5% των λογαριασμών είναι πλαστοί», έγραψε στο Twitter ο Έλον Μασκ, που έχει 94 εκατομμύρια followers. «Μέχρι να το κάνει αυτό, η συναλλαγή δεν μπορεί να προχωρήσει», πρόσθεσε.

Με τα λεγόμενά του αυτά ο Ελον Μασκ αναφερόταν στις διευκρινίσεις που δόθηκαν από τον επικεφαλής του Twitter, Παράγκ Αγκραβάλ, για τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση των spam και των πλαστών λογαριασμών. Ο ιδιοκτήτης της Tesla του απάντησε με το emoji που έχει σχήμα κου…δας.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Σε βιντεοδιάσκεψη που έγινε τη Δευτέρα, 16 Μαΐου, ο Έλον Μασκ σημείωσε ότι κατά τις εκτιμήσεις του, οι πλαστοί λογαριασμοί ανέρχονται σε τουλάχιστον 20% των χρηστών του Twitter, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg και τα tweet των προσώπων που ήταν παρόντα. Το Twitter δεν απάντησε στις τελευταίες αναφορές του Ελον Μασκ. Η μετοχή του Twitter υποχώρησε κατά 3,5% στις ηλεκτρονικές συναλλαγές πριν από την έναρξη της συνεδρίασης της Wall Street.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA