ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
14/06/2022 19:09

Internet Explorer: Η Microsoft ανακοίνωσε το «τέλος» του μετά από 27 χρόνια στο διαδίκτυο

Tέλος εποχής για το Internet Explorer που από την Τετάρτη (15/6) καταργείται, μετά από 27 χρόνια λειτουργίας - Μόλις το 0,45% των χρηστών του Διαδικτύου εξακολουθεί να το χρησιμοποιεί σήμερα

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Internet Explorer: Η Microsoft ανακοίνωσε το «τέλος» του μετά από 27 χρόνια στο διαδίκτυο
Πηγή: shutterstock
Ανάγνωση:

Τίτλοι τέλους για τον άλλοτε αγαπημένο Internet Explorer της Microsoft, το πρόγραμμα περιήγησης που μύησε γενιές και γενιές στα άδυτα του κυβερνοχώρου και αγαπήθηκε από πολλούς χρήστες κατά τα 27 χρόνια λειτουργίας του!

Διαβάστε ακόμη: Ερευνητές δημιούργησαν ζωντανό ανθρώπινο δέρμα για ρομπότ

Από την Τετάρτη (15/6) καταργείται οριστικά, καθώς από το 2015 η Microsoft έχει αντικαταστήσει το Internet Explorer με το Microsoft Edge για να συμπέσει με την κυκλοφορία των Windows 10.

Τερματίζοντας την υποστήριξη, αυτό σημαίνει ότι δεν θα κυκλοφορούν πλέον σημαντικές ενημερώσεις ασφαλείας και διορθώσεις σφαλμάτων. Η υποστήριξη της Microsoft για την τελική έκδοση, το Internet Explorer 11, διατηρήθηκε, παρόλο που οι περισσότεροι χρήστες δεν το χρησιμοποιούσαν πια. Μάλιστα, μόλις το 0,45% των χρηστών του Διαδικτύου εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το Internet Explorer,σύμφωνα με το Statcounter.

«Η εφαρμογή Internet Explorer 11 για υπολογιστές θα αποσυρθεί και θα τεθεί εκτός υποστήριξης στις 15 Ιουνίου 2022, για ορισμένες εκδόσεις των Windows 10», ανέφερε η εταιρεία σε σχετική ανάρτηση της πέρυσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
INTERNET MICROSOFT WINDOWS
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ