Μενού
  • Α-
  • Α+

Η τράπουλα στην ελληνική αγορά των «έξυπνων» συσκευών ανακατεύεται εκ νέου, καθώς η Oppo ανακοίνωσε πως μπαίνει επίσημα στη χώρα μας και πως από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας ξεκινάει τη διάθεση προϊόντων της, ρίχνοντας κυρίως βάρος στα smartphones.

Διαβάστε ακόμη: H Oppo ετοιμάζει ανακοινώσεις για συρόμενη κάμερα σε smartphone, το πρώτο της foldable και γυαλιά AR

Η εταιρεία ανακοίνωσε στο πλαίσιο μιας παρουσίασης προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τα σχέδιά της και μέσα στα πρώτα λανσαρίσματα βρίσκονται αυτά των Find X5 Pro, Reno7 Lite 5G και Oppo A96. Το Oppo Find X5 Pro είναι το κορυφαίο smartphone της μπράντας, απευθύνεται στον απαιτητικό χρήστη, προσφέρει δυνατότητα λήψεων με υψηλή ποιότητα και θα πωλείται έναντι €1299. Το Oppo Reno7 Lite 5G είναι μια πολύ καλή λύση στη μεσαία κατηγορία, με ικανοποιητικές επιδόσεις στα της κάμερας και τιμή στα €399. Τέλος, το Oppo A96 είναι ακόμη μια mid-range πρόταση στα €299.

Πέραν των τριών συσκευών, η εταιρεία θα λανσάρει και τα δύο σετ ασύρματων ακουστικών με τους κωδικούς Enco Air2 και Enco Buds που προσφέρουν υψηλής ποιότητας ήχο, μπαταρία μεγάλης διάρκειας και τιμές στα €89 και €59 αντίστοιχα. Η Oppo δεν ξεκινάει, όμως, απλά τη διάθεση των προϊόντων στη χώρα μας, αλλά ανοίγει τοπικό γραφείο που θα είναι υπεύθυνο για όλες τις ενέργειες και δραστηριότητες. Όπως ενημέρωσαν και τα στελέχη της εταιρείας, στόχος είναι να κερδίσει μεγάλο μερίδιο και στη χώρα μας και να διευρύνει την γκάμα προϊόντων που θα διαθέτει στο ελληνικό κοινό.

«Έχοντας αποδείξει ότι μπορούμε να μετατρέπουμε καινοτόμες ιδέες σε προϊόντα, εκτιμούμε ότι η Ελλάδα θα εξελιχθεί σε μία σημαντική αγορά για την OPPO», αναφέρει ο Mars Cui, Γενικός Διευθυντής της OPPO για την Ελλάδα και την περιοχή των Βαλκανίων. «Δεσμευόμαστε να αξιοποιήσουμε το ανθρώπινο ταλέντο που υπάρχει στην Ελλάδα, προκειμένου να αναπτύξουμε και να επεκτείνουμε το brand μας. Η διάθεση ενός αρκετά διευρυμένου χαρτοφυλακίου προϊόντων και οι στρατηγικές συνεργασίες με παρόχους και αλυσίδες λιανικής διασφαλίζουν ότι θα παρουσιάσουμε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης», επισημαίνει ο ίδιος.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2004 και πρωταγωνιστεί στο χώρο της τεχνολογίας, παρουσιάζοντας σταθερά υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, ιδίως στη μεσαία και την υψηλή κατηγορία συσκευών και στο Α’ τρίμηνο του 2022 ήταν ο τέταρτος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphones παγκοσμίως. Έχει παρουσία μέχρι και σήμερα σε 50 χώρες και απασχολεί πάνω από 40.000 εργαζόμενους. Ας γνωρίσουμε τα τρία νέα προϊόντα που έρχονται στη χώρα μας από την επόμενη εβδομάδα.

Find X5 Pro

Το Find X5 Pro αποτελεί τη ναυαρχίδα της εταιρείας και συσκευή συνδυάζει έναν καινοτόμο και φουτουριστικό σχεδιασμό με κορυφαία χαρακτηριστικά και λειτουργίες όσον αφορά τη λήψη φωτογραφιών και video. Αυτά περιλαμβάνουν έναν εξειδικευμένο chip (Neural Processing Unit) για τη διαχείριση της κάμερας, που προσφέρει τη δυνατότητα για λήψεις video κορυφαίας ποιότητας ακόμη και σε εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις, Συνδυάζεται με το σύστημα κάμερας IMX766 και προσφέρει ακόμη δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 5G, καθώς και τεχνολογία γρήγορης φόρτισης στα 80W SUPERVOOC.

Reno7 Lite 5G

Το Reno7 Lite 5G χρησιμοποιεί υψηλής ανάλυσης κύρια κάμερα στα 64MP, μία 2MP macro κάμερα, μία 2MP κάμερα βάθους (depth camera), αλλά και μία εμπρόσθια κάμερα στα 16MP. Επιπλέον, υπάρχει μία σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά όπως είναι τα: Bokeh Flare Portrait, Selfie HDR, AI Palettes, AI Color Portrait και Portrait Retouching. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εμφάνιση και είναι διαθέσιμο σε δύο νέα ξεχωριστά χρώματα. Στο τηλέφωνο χρησιμοποιείται για πρώτη φορά η λειτουργία Dual Orbit Lights. Όταν ενεργοποιείται, οι δύο βασικές κάμερες στην πίσω πλευρά της συσκευής, φωτίζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μοιάζουν με δύο δακτυλίδια που «κατεβαίνουν» από τον νυχτερινό ουρανό, παρέχοντας με αυτόν τον τρόπο ένα άκρως εντυπωσιακό θέαμα που συγκεντρώνει τα βλέμματα.

OPPO A96

Το OPPO A96 έρχεται με μπαταρία χωρητικότητας 5000mAh και την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης στα 33W SUPERVOOCTM. Η συσκευή διαθέτει επίσης το OPPO Glow Design, το οποίο επιτρέπει στο OPPO A96 να είναι ανθεκτικό στις γρατζουνιές. Η οθόνη είναι στις 6,59 ίντσες με τον ρυθμό ανανέωσης να φθάνει στα 90Hz, ενώ αξιοποιώντας την Adaptive Refresh Rate Technology, την οποία έχει αναπτύξει η OPPO, προσφέρει μία κορυφαία εμπειρία θέασης.

OPPO Enco Air2

Τα OPPO Enco Air2 προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου σε μία ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Τα συγκεκριμένα true wireless ακουστικά θέτουν ένα πρότυπο στην κατηγορία τους όσον αφορά τον ήχο. Επιπλέον, διαθέτουν εντυπωσιακό σχεδιασμό και έρχονται σε μία διαφανή θήκη φόρτισης που συγκεντρώνει τα βλέμματα. Η μπαταρία προσφέρει αναπαραγωγή ήχου έως και 24 ώρες.

OPPO Enco Buds

Τα OPPO Enco Buds επιτρέπουν την ακρόαση μουσικής όλη την ημέρα, με 24ωρη διάρκεια ζωής μπαταρίας, έξυπνη μείωση θορύβου κλήσεων, αυτόματη σύνδεση με την ενεργοποίηση, και λειτουργία παιχνιδιού με χαμηλή καθυστέρηση στη μετάδοση του ήχου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA