Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ώρα της αποκάλυψης για τη σειρά Apple Watch Series 8 πλησιάζει και οι φήμες για το τι θα δούμε ολοένα και πληθαίνουν. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον το συγκεντρώνει, ωστόσο, το Apple Watch Pro, ένα ειδικό μοντέλο που θα απευθύνεται σε πιο απαιτητικούς χρήστες.

Διαβάστε ακόμη: Apple: Φήμη πως τα νέα Apple Watch θα μπορούν να μετρούν ακόμη και τον πυρετό του χρήστη

Σύμφωνα με τον πολύ καλά ενημερωμένο αναλυτή Μαρκ Γκούρμαν του Bloomberg, η Apple θα προσφέρει στη φετινή της σειρά τρία διαφορετικά μοντέλα. Το Apple Watch, μια αναθεωρημένη έκδοση του SE και ένα Apple Watch Pro. Ειδικά για το τελευταίο, σημειώνει πως θα είναι το πρώτο μοντέλο της αμερικανικής εταιρείας με διαφορετικό σχεδιασμό από αυτόν που ακολουθεί παραδοσιακά η σειρά.

Θα είναι μεγαλύτερο κατά 7% σε σχέση με το Apple Watch 7 45mm και η οθόνη του θα είναι ακόμη πιο ανθεκτική σε γρατζουνιές και χτυπήματα, και το σασί του θα είναι πιο σκληρό. Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται μια πιο μεγάλης διάρκειας μπαταρία (που εκτιμάται πως θα διαρκεί άνω των 48 ωρών), ενώ θα φέρει και ειδικό αισθητήρα για μέτρηση της θερμοκρασίας του σώματος.

Θα μπορεί να καταγράφει πιο αναλυτικά δραστηριότητα σε περισσότερα σπορ, αλλά και σε extreme sports και όλα αυτά έρχονται σε συνεργασία με το watchOS 9, το οποίο αναμένουμε από το φθινόπωρο και μετά και το οποίο θα επιτρέπει την επεξεργασία περισσότερων δεδομένων ειδικά στα της άσκησης και άθλησης. 

Η τιμή του εκτιμάται πως θα πλησιάζει τα 900 δολάρια και στόχος της Apple είναι να καλύψει τα γούστα των πιο απαιτητικών χρηστών που ουσιαστικά κινούνται σε αγορές αντίστοιχων premium προϊόντων από εταιρείες όπως η Garmin και η Polar.

Αναμένουμε την επίσημη παρουσίαση των νέων Apple Watch μέχρι και τα τέλη Σεπτεμβρίου, μαζί με τα iPhone 14

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA