Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί ακόμη να είναι «φρέσκες» οι ανακοινώσεις της Samsung για τα νέα αναδιπλούμενα τηλέφωνά της, αλλά η επικαιρότητα «τρέχει» και οι πληροφορίες για τα νέα μοντέλα που θα παρουσιαστούν προς τις αρχές του 2023 στη σειρά S εμφανίζονται στο προσκήνιο. Η σειρά S είναι η πλέον εμπορική της Samsung και έφτασε σε σημείο από φέτος να αντικαταστήσει και τη σειρά Note με τα μεγαλύτερα μοντέλα. Η όλη τακτική φαίνεται να έχει αποδώσει καρπούς και έτσι η κορεατική εταιρεία έχει βάλει ήδη μπροστά για τα επόμενα τηλέφωνα που θα παρουσιαστούν και θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμής μετά τα μέσα του Ιανουαρίου ή από τον Φεβρουάριο.

Διαβάστε ακόμη: Samsung Galaxy S22: Παρουσιάστηκαν τα νέα μοντέλα - Τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμές

Όπως φαίνεται λοιπόν από διάφορες πληροφορίες που εμφανίστηκαν, η σειρά Samsung Galaxy S23 θα έχει κι αυτή ένα μοντέλο Ultra που θα φέρει μάλιστα τον νέο σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων 3D Sonic Max της Qualcomm που έχουμε δει στα iQOO 9 Pro και vivo X80 Pro. Η λειτουργία του είναι αρκετά πιο γρήγορη από ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα και καλύπτει αρκετά μεγαλύτερη επιφάνεια. Κάτι τέτοιο θα βοηθήσει πρακτικά τον χρήστη, καθώς δεν θα χρειάζεται να ακουμπάει το δάχτυλό του σε ένα μικρό σημείο της οθόνης, ενώ η όλη διαδικασία ταυτοποίησης θα τελειώνει και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο αν ο νέος σαρωτής θα εμφανιστεί και στα υπόλοιπα μοντέλα της νέας σειράς και οι ειδικοί αναφέρουν πως θα πρέπει να περιμένουμε ακόμη μερικούς μήνες για να πάρουμε μια τέτοια πληροφορία από τους συνεργάτες της Samsung στα διάφορα εργοστάσια παραγωγής σε όλο τον κόσμο.

Κάτι που έχει επίσης ενδιαφέρον είναι πως η κορεατική εταιρεία φέρεται να εφοδιάζει τη νέα της ναυαρχίδα (και πάλι στο πιο ακριβό μοντέλο) με μια κάμερα 200MP με πάρα πολλές βελτιώσεις και δυνατότητες καταγραφής κάθε λεπτομέρειας. Ο τωρινός αισθητήρας των 108MP έχει κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο Samsung Galaxy S20 Ultra πριν από δύο χρόνια και φαίνεται πως ήρθε η ώρα για την μεγάλη αλλαγή.

Με αυτό το βήμα, το Samsung Galaxy S23 Ultra θα μπορέσει να πιάσει σε επιδόσεις φωτογραφίας και το Motorola X30 Pro που αποκαλύφθηκε πριν από μερικές ημέρες, αλλά και το Xiaomi 12T Pro που φημολογείται πως θα παρουσιαστεί τις επόμενες ημέρες ή και εβδομάδες. Βέβαια, όπως γνωρίζουν καλά όσοι ασχολούνται με τα της φωτογραφίας, δεν παίζει ρόλο μόνο ο φακός, αλλά και η επεξεργασία που θα γίνεται σε κάθε λήψη που είναι και ο καθοριστικός παράγοντας που κάνει μια συσκευή στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας να ξεχωρίζει.

Όπως φαίνεται, δεν θα περάσει και πάρα πολύς καιρός μέχρι να μάθουμε περισσότερα για τα Samsung Galaxy S23. Υπομονή…

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA