Μενού
  • Α-
  • Α+

Επιβεβαιώνοντας τις φήμες των τελευταίων ημερών, η Apple ανακοίνωσε επίσημα πως στις 7 Σεπτεμβρίου θα παρουσιάσει τα νέα μοντέλα smartphones της, δηλαδή όλα τα νέα τηλέφωνα iPhone 14. H πρόσκληση που πήγε στα ΜΜΕ έχει ως κεντρικό μήνυμα το “Far Out” και το event θα λάβει χώρα στο Steve Jobs Theater, που βρίσκεται στα κεντρικά γραφεία της Apple στο Κουπερτίνο. Πρόκειται για το πρώτο μεγάλο event που θα διοργανωθεί εκεί μετά το ξέσπασμα της πανδημίας και παράλληλα, θα γίνει και η διαδικτυακή του μετάδοση μέσω όλων των διαθέσιμων πλατφορμών και του site της αμερικανικής εταιρείας.

Διαβάστε ακόμη: Apple: Επιστρέφει στο iOS 16 η σήμανση για το ποσοστό της μπαταρίας

Βασικός πρωταγωνιστής της βραδιάς θα είναι το iPhone 14, για το οποίο φημολογείται πως θα γνωρίσουμε 4 μοντέλα, το iPhone 14 στις 6.1 ίντσες, ένα νέο iPhone 14 (Plus ή Max) στις 6.7 ίντσες, το iPhone 14 Pro στις 6.1 ίντσες και το iPhone 14 Pro Max στις 6.7 ίντσες, ενώ αναμένεται να μην δούμε κάποιο mini μοντέλο.

H μεγαλύτερη αλλαγή εκτιμάται πως θα έρθει στα μοντέλα Pro, όπου και θα δούμε το ενοχλητικό notch στο επάνω μέρος της οθόνης να εξαφανίζεται και στη θέση του να βρίσκονται δύο οπές σε σχήμα χαπιού για την selfie camera και τους αισθητήρες. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν και οι φήμες που αναφέρουν πως τα Pro μοντέλα θα είναι τα μόνα που θα έχουν τον νέο, πανίσχυρο A16, τη στιγμή που τα απλά μοντέλα θα διατηρήσουν το περσινό SoC. Ενισχυμένες αναμένεται να εμφανιστούν και οι κάμερες στα μοντέλα Pro, με κύριο αισθητήρα 48MP, ενώ όλα τα μοντέλα φαίνεται πως θα έχουν μηχανισμό αυτόματης εστίασης στην μπροστινή κάμερα.

https://twitter.com/gregjoz/status/1562477072701800449?ref_src=twsrc^tfw

Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες πως η Apple αναμένεται να παρουσιάσει ακόμη και το Apple Watch Series 8. Το νέο smartwatch θα μοιάζει στο τωρινό μοντέλο, αλλά θα έχει και έναν αισθητήρα που θα μπορεί να καταγράφει τη θερμοκρασία του σώματος. Η αναθεωρημένη έκδοση του Apple Watch SE αναμένεται να παρουσιαστεί επίσης και θα έρθει με ταχύτερο chip και μπαταρία που θα διαρκεί περισσότερο.

Τέλος, κάποιοι θεωρούν πως είναι το ιδανικό timing για να παρουσιαστούν ταυτόχρονα και τα νέα AirPods Pro 2, αλλά και τα νέα iPads. Περισσότερα σε λίγες μέρες!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA