Μενού
  • Α-
  • Α+

Η νέα εποχή των οικιακών συσκευών έχει ξεκινήσει και οι χρήστες ψάχνουν ολοένα και πιο ενδιαφέρουσες λύσεις για το νοικοκυριό τους. Σίγουρα, το νέο ψυγείο MoodUp έκλεψε τις εντυπώσεις στην έκθεση IFA 2022 και θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα στο μέλλον. Η κορεατική LG παρουσίασε το MoodUp για αυτούς που θέλουν να βάλουν λίγο χρώμα στη ζωή και στην κουζίνα τους. Το νέο αυτό ψυγείο έχει LED panels στο μπροστινό τμήμα και αυτά μπορούν να αποδώσουν πολλά και διαφορετικά χρώματα και συγκεκριμένα 22 για το επάνω μέρος και 19 για το κάτω. Το ψυγείο έχει ακόμη ενσωματωμένο ηχείο Bluetooth, για να συνδέετε εκεί οποιαδήποτε φορητή συσκευή μπορεί να παίξει μουσική.

Διαβάστε ακόμη: Πώς μπορείς να ελέγξεις όλο το σπίτι σου από την οθόνη του smartphone σου

Ο έλεγχος των panels γίνεται από την επίσημη εφαρμογή της εταιρείας. Πέραν των έτοιμων presets που υπάρχουν, ο χρήστης μπορεί να φτιάξει τους δικούς του συνδυασμούς και να φέρει την συσκευή στα χρώματα του χώρου και του σπιτιού του. Μάλιστα, τα panels και τα φώτα αυτά μπορούν να συνδυαστούν με το ηχείο Bluetooth, παίζοντας με τις εντάσεις, ανάλογα και με το ρυθμό ενός κομματιού ή μιας playlist που έχει επιλεγεί (όπως κάνουν κάποια smart ηχεία που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια στην αγορά).

Τα φώτα χρησιμεύουν και σε ειδικές περιπτώσεις, όπως πχ. αν αφήσετε την πόρτα ανοιχτή. Εκεί, ειδικές ενδείξεις θα σας ενημερώσουν σχετικά για να δράσετε ανάλογα. Αντίστοιχα, μπορούν να προσφέρουν φως το βράδυ, αν σηκωθείτε για να πάρετε κάτι από το εσωτερικό του ψυγείου και δεν υπάρχει κάποια άλλη πηγή στο χώρο. Η διαδικασία αλλαγής του χρώματος είναι απλή και επιτυγχάνεται με ένα απλό πάτημα στην οθόνη του κινητού σας τηλεφώνου. Όλα τα διαθέσιμα εμφανίζονται σε μορφή τετραγώνων και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει ανά πάσα χρονική στιγμή.

Πέραν των «έξυπνων» λειτουργιών που κάνουν το ψυγείο πιο σύγχρονο, η LG υποστηρίζει πως έχει ενσωματώσει στη νέα της οικιακή συσκευή και ένα έξυπνο τρόπο ψύξης που θα κρατήσει τα τρόφιμα και τα φρούτα/λαχανικά σας στην ιδανική θερμοκρασία. Πέραν της κλασικής έκδοσης με τα τέσσερα panels, θα κυκλοφορήσει και μία με τζάμι στο ένα τεταρτημόριο, για να μπορείτε να δείτε τι βρίσκεται στο εσωτερικό του ψυγείου χωρίς να το ανοίξετε.

Προς το παρόν δεν έγινε γνωστή ούτε η ημερομηνία διάθεσης του MoodUp, αλλά ούτε και η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA