Μενού
  • Α-
  • Α+

Για ακόμη μια χρονιά η Θεσσαλονίκη φοράει τα «καλά της» και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη Διεθνή της Έκθεση. Η 86η ΔΕΘ που φέτος διεξάγεται από τις 10 μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου εστιάζει το ενδιαφέρον της στην περιφερειακή ανάπτυξη μέσα από το μοντέλο της κυκλικής οικονομίας, την πράσινη ανάπτυξη και στις νέες τεχνολογίες.

Εκεί σαφώς ξεχωρίζει το περίπτερο της nrg, το οποίο προσκαλεί τους επισκέπτες σε έναν ολόκληρο κόσμο ενέργειας στο σπίτι. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ΔΕΘ (10-18 Σεπτεμβρίου) όσοι περνούν από το περίπτερο 10 στη θέση 32, έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε έναν οικείο και φιλόξενο χώρο, με την ατμόσφαιρα ενός σύγχρονου σπιτιού.

Μέσα σε αυτόν παρουσιάζονται όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που διαθέτει η nrg για την ενέργεια στο σπίτι: Ηλεκτρικό Ρεύμα και Φυσικό Αέριο, λύσεις Ηλεκτροκίνησης για φόρτιση στο σπίτι, προϊόντα και υπηρεσίες Smart Home, Φωτοβολταϊκά για τη στέγη, και φυσικά λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και συμβουλές για έναν βιώσιμο τρόπο ζωής μέσα στο σπίτι, μέσα από οπτικοακουστικό υλικό και το διαδραστικό παιχνίδι SaveYour nrg που δίνει την ευκαιρία σε 10 τυχερούς να κερδίσουν 1.000€ την ημέρα στην καθημερινή κλήρωση.

Αξίζει να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως το 2022 είναι χρονιά σταθμός για την nrg, αφού η εταιρεία συμπληρώνει τα 10 χρόνια λειτουργίας της και το γιορτάζει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, μέσα από εκδηλώσεις και δράσεις στη συμπρωτεύουσα θα μοιράσει συνολικά 10.000 ευρώ (1.000€ μετρητά την ημέρα για 10 νικητές σε καθημερινή κλήρωση) σε 10 κληρώσεις για 10 τυχερούς.

Εκτός, λοιπόν, από τον χώρο της ΔΕΘ, η nrg βρίσκεται σε άλλα δύο σημεία στη Θεσσαλονίκη. Στην Πλατεία Αριστοτέλους, αλλά και όπως πάντα στο κατάστημά της στην οδό Ελ. Βενιζέλου 18 στο κέντρο της πόλης, που φέτος γιορτάζει και τα πρώτα του γενέθλια.

Όσον αφορά την παρουσία της στην πλατεία Αριστοτέλους τώρα, εκεί θα συναντήσουμε κάτι ιδιαίτερο. Το Σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου (όπως είχε συμβεί και το πρώτο Σαββατοκύριακο της ΔΕΘ) θα «ανοίξει» στην κεντρικότερη πλατεία της πόλης ένας ολόκληρος κόσμος ενέργειας, με την nrg να μας καλεί να συζητήσουμε για τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας, για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της και φυσικά να παίξουμε στο διαδραστικό παιχνίδι, Save your nrg που θα μας δώσει την ευκαιρία να μπούμε στην κλήρωση για τα 1.000 ευρώ την ημέρα. To παιχνίδι είναι εξαιρετικά απλό, με τον κάθε επισκέπτη να απαντά σε μερικές ερωτήσεις γύρω από την εξοικονόμηση ενέργειας και να μπαίνει στην κλήρωση για το μεγάλο έπαθλο.

Τέλος, την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, η nrg μας περιμένει να γιορτάσουμε μαζί της τα πρώτα γενέθλια του nrg store στη Θεσσαλονίκη, με εορταστική διάθεση, μουσική, δώρα και πολλές εκπλήξεις.

Αν τώρα καταφέρετε και περάσατε και από τα τρία σημεία της πόλης που θα βρίσκεται η nrg και πάρετε μέρος στο διαδραστικό παιχνίδι Save your nrg, τότε θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε επιπλέον συμμετοχές, άρα και περισσότερες πιθανότητες για τα 1.000 ευρώ μετρητά την ημέρα. Πιο συγκεκριμένα, σε κάθε σημείο που επισκέπτεστε επιπλέον, παίρνετε άλλες 10 συμμετοχές και πολλαπλασιάζετε τις πιθανότητές σας.

Με ορίζοντα τις νέες πραγματικότητες στην παγκόσμια οικονομία, το μεταβαλλόμενο περιβάλλον στους τομείς υγείας και ενέργειας, αλλά και τις καλπάζουσες εξελίξεις στην τεχνολογία, η φετινή ΔΕΘ υπόσχεται να μας ταξιδέψει σε έναν κόσμο που αλλάζει. Σε αυτό τον κόσμο του μέλλοντος δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει και η κορυφαία εταιρεία της χώρας στην αγορά της ενέργειας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA