Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην Αθήνα έφτασε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα του Σαββάτου η Μαρία Σάκκαρη, μετά την σπουδαία της εμφάνιση στο Roland Garros όπου έφτασε μια ανάσα μακριά από τον τελικό του Grand Slam.

Η Ελληνίδα τενίστρια έπεσε αμέσως στην αγκαλιά των γονιών της, της μητέρας της Αγγελικής Κανελλοπούλου και του πατέρα της Κώστα Σάκκαρη. Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» την περίμεναν και αρκετοί πολίτες για να την χειροκροτήσουν ενώ η Μαρία Σάκκαρη προχώρησε και στις πρώτες της δηλώσεις στις κάμερες που την περίμεναν.

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες. Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου. Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται εδώ στην Ελλάδα. Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα αγάπης και στήριξης. Ήταν πικρό το τέλος, αλλά πήγαν καλά οι προηγούμενοι αγώνες. Δυσκολεύτηκα να το χωνέψω αλλά απέδειξα στον εαυτό μου ότι μπορώ να φτάσω ψηλά» είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Σάκκαρη για την επιτυχία της στο Roland Garros.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA