Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη που παραχωρεί μετά τη μεγάλη της επιτυχία στο Roland Garros η Μαρία Σάκκαρη συναντά τον Αντώνη Σρόιτερ και μιλά για... όλα. Συγκεκριμένα, η σπουδαία Ελληνίδα τενίστρια θα βρεθεί στην εκπομπή του Alpha «Tik Talk» και θα μιλήσει για την καριέρα της στο τένις, τις προκλήσεις, δίχως να κρύψει τα… έντονα συναισθήματά της για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Όπως παρακολουθούμε στο σχετικό τρέιλερ, που ήδη βρίσκεται στον αέρα του Alpha, στην εκπομπή που θα προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή, η Μαρία Σάκκαρη αναφέρει μέσα σε όλα πως «ο Κωνσταντίνος είναι ένα πάρα πολύ απλό παιδί. Μπορώ να μιλάω για εκείνον ώρες ατελείωτες».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Μαρία Σάκκαρη και ο γιος του Έλληνα πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης βρίσκονται σε μια όμορφη σχέση τους τελευταίους μήνες ενώ στην πρόσφατη επιτυχία της στη Γαλλία εκείνος ήταν στο πλευρό της για να την στηρίξει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA