Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπορεί να αφήσει από τα χέρια της τις ρακέτες ούτε στις διακοπές της.Η πρωταθλήτρια του τένις ξεκουράζεται αυτό το διάστημα και απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, με τον οποίο πήραν τις ρακέτες και άρχισαν την προπόνηση στην αμμουδιά. Η Σάκκαρη που σε λίγες ημέρες θα αρχίσει την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, πέρασε μερικές ώρες χαλάρωσης σε κάποια παραλία με τον σύντροφό της, τον οποίο και... εκπαιδεύει -και όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο αρκετά καλά- στο τένις, έστω και σε επίπεδο... παραλίας.

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Σάκκαρη - Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Η δυνατή φιλία που έγινε δεσμός

Η φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να πανηγυρίζει από τις κερκίδες του Roland Garros την πρόκριση της Μαρίας Σάκκαρη στα προημιτελικά του Grand Slam απέδειξε ότι ο γιος του πρωθυπουργού και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις είναι μαζί. Η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης γνωρίστηκαν από κοινές παρέες και σύντομα η φιλία τους έγινε δεσμός. Οι δυο τους, άλλωστε, είναι μαζί εδώ και περίπου έξι μήνες, όπως λένε όσοι τους γνωρίζουν καλά. 

Τον τελευταίο καιρο, μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η Μαρία Σάκκαρη έκαναν κοινές εμφανίσεις και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τους είχαν δει μαζί στην «Παλιά Αγορά» στη Φιλοθέη, όπου έβγαιναν για καφέ και φαγητό. Και την Τρίτη, στον αγώνα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας ο γιος του πρωθυπουργού ήταν εκεί, δίπλα της για να δει, όπως έγραψε και το Reader.gr, τον αγώνα της κόντρα στη Σοφία Κένιν. Και ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πανηγύρισε τη νίκη της πιο πολύ από τον καθένα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA