Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά την ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του US OPEN, η Μαρία Σάκκαρη θέλησε προφανώς να μοιραστεί τη χαρά της με τους δικούς της ανθρώπους. Έτσι, ήρθε άμεσα σε επικοινωνία με τον σύντροφό της, τον γιο του Έλληνα πρωθυπουργό, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Μπορεί ο σύντροφός της να βρίσκεται στην Ελλάδα, όμως αρκέστηκαν στο να μιλήσουν με βιντεοκλήση και να μοιραστούν τον ενθουσιασμό τους για το αποτέλεσμα. 

«Δείτε αυτό το χαμόγελο» έγραψε στα αγγλικά ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, «ανεβάζοντας» μία φωτογραφία της Μαρίας Σάκκαρη και του ίδιου.

«Η μαχήτρια των κορτ που βγαίνει με τον γιο του Έλληνα πρωθυπουργού»

Αφιέρωμα στην κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη πραγματοποίησε η Daily Mail, με αφορμή την πρόκρισή της στα ημιτελικά του αμερικανικού γκραν σλαμ US Open. Με τον τίτλο: «Η γυναίκα που στέκεται ανάμεσα στην Εμα Ραντουκάνου και τον τελικό του US Open» η Daily Mail σκιαγραφεί το προφίλ της Μαρίας Σάκκαρη, ενώ κάνει ιδιαίτερη αναφορά -όπως θα έκανε κάθε βρετανικό ταμπλόιντ που σέβεται τον εαυτό του- στη σχέση της με τον γιο του Ελληνα πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, στο άρθρο της Daily Mail αναφέρεται, μεταξύ άλλων:

«Οι Βρετανοί οπαδοί μετά την παραμυθένια εμφάνιση της Emma Raducanu στη Νέα Υόρκη, που την οδήγησε στα ιλιγγιώδη ύψη των ημιτελικών του US Open, ελπίζουν ότι μένουν δύο κεφάλαια να γραφτούν μέχρι την κορυφή. Η 18χρονη τενίστρια γράφει ιστορία καθώς αναρριχείται συνεχώς στην παγκόσμια βαθμολογία, με τελευταίο θύμα της την Ολυμπιονίκη Belinda Bencic. Ακολουθεί όμως το Νο 18 της παγκόσμιας κατάταξης, η Μαρία Σάκκαρη και η Raducanu θα αντιμετωπίσει μία από τις πιο ισχυρές τενίστριες στο τουρνουά - πόσο μάλλον όταν έχει μια ολόκληρη κυβέρνηση στην πλευρά της.

Κι αυτό συμβαίνει αφού η Μαρία Σάκκαρη έχει σχέση εδώ και ένα χρόνο με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, γιο του πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη. «Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που γνωριστήκαμε και η αλήθεια είναι ότι με βοήθησε πολύ», είπε η Σάκκαρη στον σταθμό Alpha νωρίτερα φέτος. «Είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Έχω αποκαλύψει τη σχέση μας ούτως ή άλλως, δεν είναι κρυφό. Ο Κωνσταντίνος είναι ένας πολύ απλός άνθρωπος. Μπορώ να μιλάω μαζί του για ώρες. Έχουμε μια πολύ εύκολη σχέση. Είναι ένας πολύ εύκολος άνθρωπος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA