Μενού
  • Α-
  • Α+

Αλλη μία ανατροπή χρειάστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για να περάσει στα προημιτελικά του Indian Wells, ξεπερνώντας με 2-1 σετ τον «σκόπελο» του Αυστραλού Αλεξ Ντε Μινόρ. Και αυτή τη φορά ήταν πιο δύσκολη σε σχέση με την ανατροπή που έκανε κόντρα στον Φονίνι, καθώς ο Ντε Μινόρ ήταν εξαιρετικός για δύο σετ. Ωστόσο ο Ελληνας πρωταθλητής τα κατάφερε και με 2-1 σετ (6-7, 7-6, 6-2 σε 2 ώρες και 43 λεπτά) πήρε το εισιτήριο για τους «8», σε ένα από τα ωραιότερα ματς της σεζόν.https://twitter.com/atptour/status/1448466441657667589?ref_src=twsrc^tfw

Σε ένα ματς που μέχρι τα μισά του τρίτου σετ δεν είχε καλό πρώτο σερβίς (είχε έναν άσο και έφτασε τους 7 στο τρίτο σετ, ενώ το ποσοστό του ήταν στο 56% στο πρώτο σερβίς στα πρώτα δύο σετ), είχε την ψυχραιμία να βρει λύσεις και να πάρει το ματς, παρά το γεγονός ότι πετούσε συνεχώς ευκαιρίες. Είναι χαρακτηριστικό πως πριν το τελευταίο γκέιμ του ματς, είχε κάνει τέσσερα μπρέικ και αμέσως μετά ο Ντε Μινόρ του απαντούσε με δικά του μπρέικ, βάζοντας δύσκολα στον Ελληνα τενίστα, που ωστόσο ήταν καταιγιστικός στο τρίτο και κρίσιμο σετ, το οποίο και πήρε έυκολα με 6-2.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA