Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη ρακέτα και τα μπαλάκια του τένις στην... άκρη άφησε για λίγο η Μαρία Σάκκαρη, καθώς η Ελληνίδα τενίστρια ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της για φέτος και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς ανέβηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στο νο6 της παγκόσμιας κατάταξης. Ετσι, λοιπόν έφτασε ο καιρός και για λίγη ξεκούραση με τη Σάκκαρη να ξεκινάει τις διακοπές ανεβάζοντας φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram αγκαλιά με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Η Σάκκαρη που έφτασε για πρώτη φορά φέτος σε ημιτελικούς του US Open, του Roland Garros και του WTA Finals θα γεμίσει τις μπαταρίες της ώστε να βρεθεί ξανά σε θέση εκκίνησης στη νέα προετοιμασία της για το 2022. Προφανώς πέρα από τη σπουδαία φόρμα που βρίσκεται αγωνιστικά, είναι στα καλύτερά της και συναισθηματικά, αφού το ζευγάρι δείχνει τρελά ερωτευμένο και συνοδεύει τη φωτογραφία τους με μια καρδούλα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA