Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που ο Νόβακ Τζόκοβιτς περιμένει να δει τι μέλει γενέσθαι σχετικά με τη συμμετοχή του στο γκραν σλαμ Australian Open, ο Σέρβος σούπερ σταρ του τένις προχώρησε σε μία κίνηση που δείχνει την αισιοδοξία του πως τελικά θα συμμετάσχει κανονικά. Συγκεκριμένα, μετά την δικαστική του δικαίωση, ο Νόβακ Τζόκοβιτς… διόρθωσε το καλεντάρι του στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Όταν οι αυστραλιανές αρχές τον μετέφεραν στο ξενοδοχείο για παράτυπους μετανάστες, ο Νόβακ Τζόκοβιτς είχε διαγράψει το Australian Open από το καλεντάρι του, στην επίσημη ιστοσελίδα του. Χθες όμως δικαιώθηκε δικαστικά και είναι ελεύθερος να πάει όπου θέλει και να προπονηθεί στη Μελβούρνη. Αυτό φαίνεται πως του έδωσε αυτοπεποίθηση, καθώς από τα ξημερώματα, το Australian Open είναι και επίσημα ξανά πάνω στο καλεντάρι του.

Αυτό τα σερβικά ΜΜΕ το παρουσιάζουν ως ένα σημάδι πως ο Νόλε δεν είναι απλά αισιόδοξος αλλά σίγουρος πως θα του επιτραπεί να αγωνιστεί κανονικά στο γκραν σλαμ, την ώρα που ο υπουργός Μετανάστευσης της Αυστραλίας ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν θα κάνει κίνηση να τον απελάσει, προσπερνώντας τη δικαστική απόφαση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA