Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πολύκροτη υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς θα παρουσιαστεί μέσω ντοκιμαντέρ στο Netflix. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της «Daily Mail», ένα συνεργείο βρίσκεται ήδη στην Αυστραλία για να κινηματογραφήσει το πιο εκρηκτικό ξεκίνημα μιας σεζόν τένις τα τελευταία χρόνια, λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με πρωταγωνιστή τον Σέρβο πρωταθλητή, νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις.

Διαβάστε ακόμη: Κανονικά στην κλήρωση του Australian Open ο Τζόκοβιτς, παραμένει στον αέρα η παραμονή του στην Αυστραλία

Οπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα, οι κάμερες του Netflix θα ακολουθούν τις κορυφαίες διοργανώσεις του τένις καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν και θα έχουν πρόσβαση σε χώρους, όπως αποδυτήρια, και σε χώρους που βρίσκονται οι παίκτες. Ο Τζόκοβιτς συμμετείχε στην κλήρωση που Australian Open που έγινε νωρίτερα σήμερα, αλλά περιμένει την απόφαση του υπουργού Μετανάστευσης της Αυστραλίας, σχετικά με την ακύρωση ή μη της βίζας εισόδου του στη χώρα.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς τοποθετήθηκε στο κυρίως ταμπλό του Australian Open και κληρώθηκε να παίξει κόντρα στον συμπατριώτη του, Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, περιμένοντας την απόφαση του Αλεξ Χοκ για το αν θα απελαθεί ή θα παραμείνει να αγωνιστεί στο πρώτο μεγάλο τουρνουά της χρονιάς, το οποίο θα διεξαχθεί από 17 έως 30 Ιανουαρίου. Πάντως ΜΜΕ της Μελβούρνης μεταθέτουν την απόφαση για αύριο, καθώς οι αρχές συνεχίζουν να «ξεσκονίζουν» όλα τα έγγραφα που προσκόμισε ο Τζόκοβιτς, κατά την είσοδο του στη χώρα.

«Καρφιά» Τσιτσιπά για Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς «παίζει με τους δικούς του κανόνες» και έχει θέσει σε κίνδυνο την προσπάθειά του για τον 21ο τίτλο Grand Slam, επειδή δεν τηρεί τις απαιτήσεις της Αυστραλίας για τον εμβολιασμό κατά της COVID-19, όπως δήλωσε σήμερα από την πλευρά του ο Ελληνας πρωταθλητής Στέφανος Τσιτσιπάς. «Σίγουρα, έπαιζε με τους δικούς του κανόνες και έκανε αυτό που δεν είχαν τα κότσια πολλοί παίκτες να κάνουν, ειδικά αφότου η ATP ανακοίνωσε ορισμένα κριτήρια για την είσοδο των παικτών στη χώρα», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στο ειδησεογραφικό κανάλι της Ινδίας «WION».

«Κανείς δεν πίστευε πραγματικά ότι θα μπορούσε να έρθει στην Αυστραλία χωρίς να έχει εμβολιαστεί και να μην χρειάζεται να ακολουθήσει τα πρωτόκολλα. Χρειάζεται πολύ θράσος για να γίνει αυτό και να θέσει σε κίνδυνο το Grand Slam, κάτι που δεν νομίζω ότι θα έκαναν πολλοί παίκτες. Εγώ επέλεξα να πάω και να είμαι 100% έτοιμος για ο,τιδήποτε θα προέκυπτε. Δεν ήθελα να σκέφτομαι άλλα πράγματα. Για τον Νόβακ δούλεψε αλλιώς. Αυτό δε σημαίνει πως εγώ έκανα το σωστό κι αυτός το λάθος. Ο καθένας έχει τη δική του οπτική».

Η ATP, ανέφερε ότι 97 από τους 100 κορυφαίους άνδρες παίκτες είναι εμβολιασμένοι. Ο Αμερικανός νούμερο 93 του κόσμου, Τένις Σάντγκρεν, είπε στους δημοσιογράφους νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι αποσύρθηκε από το Australian Open επειδή δεν είχε εμβολιαστεί και επέλεξε να μην υποβάλει αίτηση για ιατρική εξαίρεση. Ερωτηθείς, εάν ο Τζόκοβιτς θα πρέπει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Melbourne Park την επόμενη εβδομάδα, καθώς συνεχίζεται η «περιπέτεια» με τη βίζα του, ο Τσιτσιπάς είπε: «Υπάρχουν δύο τρόποι να το δεις. Η μία πλευρά είναι ότι σχεδόν όλοι οι παίκτες είναι πλήρως εμβολιασμένοι και έχουν ακολουθήσει τα πρωτόκολλα για να παίξουν στην Αυστραλία. Από την άλλη πλευρά, φαίνεται ότι δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες, μια πολύ μικρή μειοψηφία επέλεξε να ακολουθήσει τον δικό της δρόμο, κάτι που κάνει την πλειοψηφία να μοιάζει ανόητη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA