Μενού
  • Α-
  • Α+

Ξανά μαζί είναι η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 τα σύννεφα στη σχέση τους ξεπεράστηκαν και έτσι οι δυο τους είναι ξανά μαζί. Παρά τις υποχρεώσεις τους, που τους κρατούν μακριά, καθώς ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σπουδάζει στις ΗΠΑ και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις Βρυξέλλες και η Μαρία Σάκκαρη ταξιδεύει - λόγω του τένις - σε όλο τον κόσμο, οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι και βρίσκουν χρόνο να περνούν μαζί. 

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Σάκκαρη: Προκρίθηκε στους «8» στην Αγία Πετρούπολη με εξαιρετική εμφάνιση

Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι στις αρχές του 2021. Η Μαρία Σάκκαρη είχε αναφέρει στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ πως «ο Κωνσταντίνος είναι πάρα πολύ απλό παιδί. Μπορώ να μιλάω ώρες για τον Κώνσταντίνο. Η στήριξή του στο απαιτητικό της ταξίδι στο Roland Garros ήταν κάτι παραπάνω από έμπρακτη. Παίζει πολύ ωραίο τένις, έπαιξε και μέσα σε γήπεδο του Roland Garros. Έχει πολύ καλό σερβίς, έχει τύχει να παίξουμε και μαζί και είμαι σίγουρη ότι θα παίξουμε ξανά στο μέλλον».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA