Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη νίκη - πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά του Ρότερνταμ πανηγύρισε την Παρασκευή (11/2), ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικρατώντας με 2-0 σετ του Ντε Μινόρ σε 2ο σερί ημιτελικό στο 2022 και έτσι το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Γίρι Λεχέτσκα με στόχο την πρόκριση στον τελικό του «Rotterdam Open».

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Σάκκαρη: Προκρίθηκε στους «4» του τουρνουά στην Αγία Πετρούπολη

 

Ετσι, μετά από το Australian Open, ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε και στον ημιτελικό του Rotterdam Open, καθώς ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας (Νο4) απέκλεισε τον Αυστραλό Άλεξ Ντε Μινόρ με 6-4, 6-4 και έκλεισε μια θέση στους «4». Εκεί, στον ημιτελικό του Σαββάτου που θα ξεκινήσει στις 16:00 ώρα Ελλάδας και θα προβληθεί από το Cosmote Sport 6, αντίπαλός του θα είναι ο Γίρι Λεχέτσκα.

https://twitter.com/abnamrowtt/status/1492169099820122124?ref_src=twsrc^tfw

Ο 20χρονος Τσέχος που είναι στο Νο137 κόσμου κάνει σπουδαίο τουρνουά στην Ολλανδία και το τελευταίο του «θύμα» του ήταν ο Λορέντζο Μουσέτι. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε φτάσει και το 2021 στα ημιτελικά στο Ρότερνταμ, αλλά τότε τον είχε αποκλείσει ο Αντρέι Ρούμπλεφ.

 

https://www.instagram.com/p/CZzlc3nKFth/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA