Μενού
  • Α-
  • Α+

Αν ο Νόβακ Τζόκοβιτς περίμενε να δει πώς θα είναι η αρχή του νέου χρόνου για να συμπεράνει αν θα έχει μια... καλή χρονιά, τότε, όχι, το 2022 σίγουρα δεν θα είναι καλό για τον κορυφαίο τενίστα. Μετά από όσα συνέβησαν στη Μελβούρνη με την απέλαση του και αφού ακολούθησε η πτώση του από το νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, ο Σέρβος σταρ αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους με τον επί χρόνια επικεφαλής του προπονητικού επιτελείου του, Μάριαν Βάιντα.

Ο Βάιντα το τελευταίο διάστημα δεν ακολουθούσε την καθημερινότητα του Τζόκοβιτς, με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς να είναι αυτός που είχε πάρει τη θέση του σε πολλά τουρνουά. Αξίζει να αναφερθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους προχωρούν σε «διαζύγιο», με τον Βάιντα να υποστηρίζει από την πλευρά του ότι ήταν δική του επιθυμία να περνάει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του.

Διαβάστε ακόμη: Πόλεμος στην Ουκρανία: FIFA και UEFA αποκλείουν όλες τις ρωσικές ομάδες από τις διοργανώσεις

Από εκεί και πέρα, ο Τζόκοβιτς έχασε και έναν από τους βασικούς χορηγούς του. Ο λόγος για την Peugeot, η οποία αποφάσισε να σταματήσει τη συνεργασία τους, καθώς το τελευταίο διάστημα περνάει μια δύσκολη περίοδο με τα έσοδα της να έχουν μειωθεί σε μεγάλο βαθμό. Την είδηση επιβεβαίωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Κάρλος Ταβάρες, ο οποίος ανέφερε στην «El Espanyol» ότι: «Ναι είναι αλήθεια. Δεν θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τον Νόβακ Τζόκοβιτς».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA