Μενού
  • Α-
  • Α+

Η «ποδοσφαιροποίηση» του τένις είναι πια γεγονός! Δυστυχώς, ένα ακόμη περιστατικό λεκτικής βίας έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από γεγονότα που θεωρούνται «αφύσικα» για το ευγενές άθλημα. Τελευταίο ήταν αυτό που σημειώθηκε στο τουρνουά Indian Wells, κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ της Ναόμι Οσάκα και της Βερόνικας Κουντερμέτοβα. Κατά τη διάρκεια του αγώνα στις ΗΠΑ, θεατής επιτέθηκε λεκτικά κατά της Οσάκα, φωνάζοντας: «Ναόμι είσαι χάλια!»

Η Οσάκα σταμάτησε το ματς, πλησίασε τη διαιτητή και της ζήτησε να αποβάλει από το γήπεδο το άτομο που της επιτέθηκε λεκτικά, αλλά της εξήγησε ότι δεν ήξερε ποιος ήταν και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να ενεργήσει.

Διαβάστε ακόμη: Ναόμι Οσάκα: Η συγκλονιστική της εξομολόγηση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - «Μετανιώνω»

Ο αγώνας συνεχίστηκε με την Οσάκα να κερδίζει τον επόμενο πόντο. Ωστόσο η Κουντερμέτοβα επανήλθε και ανέκτησε το προβάδισμα. Καθώς η Οσάκα ετοιμαζόταν να σερβίρει στο επόμενο game, δάκρυσε λόγω της έντασης.

Τελικά, παρότι βελτιώθηκε στο δεύτερο σετ τον αγώνα με 2-0 σετ (6-0, 6-4) από τη Ρωσίδα και αποκλείστηκε από το τουρνουά. Μετά το φινάλε του αγώνα πήρε το μικρόφωνο και είπε στο κοινό: «Για να είμαι ειλικρινής, με πήγε στο παρελθόν. Δεν με ενόχλησε πραγματικά. Όμως, έχω δει ένα video με τη Βένους και τη Σερένα (Γουίλιαμς) να ταλαιπωρούνται εδώ και αν δεν το έχεις δει ποτέ, θα πρέπει να το δεις. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μπήκε στο μυαλό μου και ένιωσα ότι αυτό επαναλαμβάνεται».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA