Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν τα κατάφερε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο τένις, Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, καθώς αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό στο Roland Garros, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 σετ (6-1, 6-2) από την Αυστραλή Ντάρια Σάβιλ. Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στο κυρίως ταμπλό του γαλλικού γκραν σλαμ και αν και πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στα προκριματικά, δεν κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο της Σάβιλ.

Η Ελληνίδα τενίστρια δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική απέναντι σε μία τενίστρια του τοπ 20, (η οποία εξαιτίας προβλήματος τραυματισμού έχει υποχωρήσει στο Νο 127 στον κόσμο), με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 6-1, 6-2 μετά από 72 λεπτά και να ολοκληρώσει την παρουσία της στο Roland Garros. Αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτή ήταν η δεύτερη παρουσία της σε κυρίως ταμπλό ενός Grand Slam, μετά την παρουσία της στο US Open το 2021. Στον 2ο γύρο η Σάβιλ θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια από την αναμέτρηση της Πέτρα Κβίτοβα με την Ανα Μπόνταρ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA