Μενού
  • Α-
  • Α+

Το πρώτο παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά στο φετινό Roland Garros ξεκίνησε με άσχημο τρόπο αφού ο Ιταλός Λορέντζο Μουσέτι στρίμωξε τον Έλληνα τενίστα. Προηγήθηκε με 2-0 και ανάγκασε τον Στέφανο να αλλάξει τρόπο παιχνιδιού προκειμένου να παραμείνει στο τουρνουά.

Στην αρχή του τρίτου σετ ο Τσιτσιπάς έδειξε να βρίσκει τον εαυτό του και πήρε το σετ με 6-2 μέσα σε 25 μόλις λεπτά! Στο τέταρτο σετ ο έλληνας τενίστας συνέχισε να παίζει πιο... μυαλωμένα και με καλές τοποθετήσεις κοντά στο φιλέ κατόρθωσε να κερδίσει με 6-3.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Στο πέμπτο σετ ο Τσιτσιπας είχε σαν σύμμαχό του τον φοβερό εκνευρισμό του Λορέντζο Μουσέτι ο οποίος τα έκανε όλα λάθος και όσο και αν προσπαθούσε να τα διορθώσει ο εκνευρισμός του δεν τον άφηνε. Ο Στέφανος το εκμεταλλεύτηκε όλο αυτό και με έξυπνο και κυρίως ήρεμο παιχνίδι ολοκλήρωσε την επική επιστροφή του σε σε 3 ώρες και 34 λεπτά. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η τρίτη φορά στην καριέρα του Έλληνα τενίστα που καταφέρνει να γυρίσει παιχνίδι από 0-2!

«Τα πράματα δεν ήταν εύκολα για εμένα στα δυο πρώτα σετ. Προσπάθησα να μείνω θετικός και χαίρομαι που ο κόσμος έμεινε εδώ για να απολαύσει τον αγώνα μέχρι το τέλος. Η συμπεριφορά μου έφταιγε για το κακό ξεκίνημα. Δεν ξέρω. Δεν ένιωθα πολύ καλά. Κάτι δεν πήγαινε καλά και ο Λορέντζο έπαιζε καλά. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για το μέλλον και να ψάχνω την επιτυχία» είπε ο Έλληνας τενίστας αμέσως μετά τη νίκη του. Επόμενος αντίπαλος ο Τσέχος Ζντένεκ Κόλακ, Νο114 στον κόσμο.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

ΣΕΤ 1 - 7 : 5

ΣΕΤ 2 - 6 : 4

ΣΕΤ 3 - 2 : 6

ΣΕΤ 4 - 3 : 6

ΣΕΤ 5 - 2 : 6

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA