Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια διαδηλώτρια διέκοψε τον ημιτελικό ανδρών του Roland Garros, μεταξύ του Κροάτη Μαριν Τσίλιτς και του Νορβηγού Κάσπερ Ρουντ, όταν εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο του «Philippe Chatrier» και δέθηκε στο φιλέ. Οι παίκτες απομακρύνθηκαν άμεσα από το γήπεδο και το παιχνίδι διεκόπη, τη στιγμή που ο Ρουντ είχε το προβάδισμα με 3-6, 6-4, 4-1. Οι υπεύθυνοι ασφαλείας, πάντως, ενεργοποιήθηκαν και η διαδηλώτρια απομακρύνθηκε.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η γυναίκα, η οποία φορούσε ένα μπλουζάκι που έγραφε «απομένουν 1028 μέρες», έδεσε τον εαυτό της στην άκρη του φιλέ με ένα κορδόνι στο λαιμό της. Δεν ήταν σαφές τι σήμαινε το μήνυμα, που ήταν γραμμένο και στις δύο πλευρές της λευκής μπλούζας της. Το παιχνίδι συνεχίστηκε μετά από 15 λεπτά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που διακόπτεται παιχνίδι στην Ιστορία των Roland Garros. Κατά τη διάρκεια του τελικού ανδρών του 2009, ένας θεατής πήδηξε από τις εξέδρες και προσπάθησε να βάλει ένα καπέλο στο κεφάλι του Ρότζερ Φέντερερ, ενώ στη «μάχη» του 2013 μεταξύ Ραφαέλ Ναδάλ και Ντέιβιντ Φέρερ, ένας μασκοφόρος διαδηλωτής έτρεξε γύρω από το γήπεδο κουνώντας μια φωτοβολίδα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA