Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να προκριθεί στους «4» του τουρνουά που διεξάγεται στη Στουτγκάρδη. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αντιμετώπισε σήμερα, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης, τον Αντι Μάρεϊ και ηττήθηκε με 7-6(4), 6-3, ύστερα από αγώνα που κράτησε μια ώρα και 41 λεπτά, μένοντας εκτός συνέχειας στη διοργάνωση.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Οι δύο αντίπαλοι κράτησαν το σερβίς τους μέχρι και το 6-6 του πρώτου σετ, με αποτέλεσμα αυτό να οδηγηθεί στο τάι μπρέικ. Εκεί ο 35χρονος Βρετανός προηγήθηκε 5-3 και, μολονότι ο Τσιτσιπάς μείωσε σε 5-4, έκανε με άσο το 6-4 και έφτασε τελικά στο 7-4, κατακτώντας το σετ. Στο δεύτερο σετ ο Μάρεϊ κατάφερε να κάνει «break» στον 23χρονο πρωταθλητή και να προηγηθεί 4-2, ενώ αμέσως μετά κράτησε το δικό του σερβίς για το 5-2. Ο Τσιτσιπάς μείωσε σε 5-3, αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο, αφού ο Μάρεϊ πήρε το επόμενο γκέιμ και το σετ, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στους ημιτελικούς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA