Μενού
  • Α-
  • Α+

Υστερα από ένα ματς διαφήμιση του τένις, που διήρκησε περισσότερες από 3 ώρες, η Μαρία Σάκκαρη λύγισε στα τρία σετ από τη Μπελίντα Μπένσιτς στον ημιτελικό του Βερολίνου. Η Μπένσιτς μετά από έναν εκπληκτικό αγώνα που κράτησε 3 ώρες και 7 λεπτά, επικράτησε της Ελληνίδας με 2-1 σετ (7-6 (6), 4-6, 4-6) και πέρασε στον τελικό.

Αν και είχε την υπεροχή στο πρώτο σετ, τα λάθη της στο σερβίς την έβαλαν σε μπελάδες, για να κάνει το 1-0 τελικά με την βοήθεια της τύχης. Το σερβίς της την πρόδωσε σε κρίσιμα σημεία στο δεύτερο σετ για να έρθει η ισοφάριση για την Ελβετίδα που με άλλο ένα break στο τρίτο σετ, έφτασε στην πρόκριση.

Η Σάκκαρη σέρβιρε άσχημα σχεδόν σε όλο το ματς, καθώς παρά τους 9 άσους, είχε 8 διπλά λάθη (σχεδόν τα μισά κόστισαν games και break υπέρ της Μπένσιτς ή έγιναν σε πολύ κρίσιμα σημεία), ενώ το ποσοστό της στο πρώτο σερβίς ήταν μόλις 52.2% (70/134) έναντι 70% της Ελβετίδας που είχε καλύτερα ποσοστά σε αυτόν τον τομέα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA