Μενού
  • Α-
  • Α+

Η παρθενική συμμετοχή του Νικ Κύργιου σε τελικό Γκραν Σλαμ του Γουίμπλεντον, δεν θα μπορούσε να είναι μια απλή και συμβατική παρουσία. Αλλωστε όλη η καριέρα του έχει συνδυαστεί με περιστατικά που δικαιολογούν γιατί ένας τόσο ταλαντούχος τενίστας έχε καταφέρει τόσα λίγα πράγματα. Ο Κύργιος έχασε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό, όμως κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τόσο για την απαίτησή του να αποβληθεί μία θεατής, όσο και για το γεγονός πως έσπασε το πρωτόκολλο και εμφανίστηκε στην απονομή με κόκκινο καπέλο.

Διαβάστε ακόμη: Wimbledon: Επιστροφή στην κορυφή με 21ο τίτλο για τον Τζόκοβιτς που νίκησε τον Κύργιο

Κατά τη διάρκεια του τελικού ο Νικ Κύργιος διαμαρτυρήθηκε στους διαιτητές και ζήτησε να αποβληθεί μία γυναίκα θεατής που όπως υποστήριξε του αποσπούσε την προσοχή και ήταν η αιτία που έχασε το σετ από τον Τζόκοβιτς. «Γιατί είναι ακόμα εδώ; Είναι η μεθυσμένη στην πρώτη σειρά. Πετάξτε την έξω. Ξέρω ακριβώς ποια είναι. Είναι αυτή με το φόρεμα, μοιάζει σαν να έχει πιει περίπου 700 ποτά, αδερφέ» φαίνεται να λέει ο Κύργιος.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Και όντως έτσι έγινε, με τη γυναίκα να αποχωρεί από τις εξέδρες για λίγη ώρα και να επιστρέφει, αργότερα. Πρόκειται για την 32χρονη Πολωνή δικηγόρο, Ανια Πάλους, που μάλιστα δηλώνει υποστηρίκτρια του Αυστραλού τενίστα, ενώ παραδέχεται πως... το παράκανε! «Ήθελα απλά να τον ενθαρρύνω, να τον υποστηρίξω, ίσως το πήγα πολύ μακριά, όμως είχα μόνο καλές προθέσεις. Ήταν και η υψηλή θερμοκρασία, δεν είχα και καπέλο, λυπάμαι πολύ» είπε στα βρετανικά Μέσα η «μεθυσμένη» γυναίκα, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν είχε πιει.

Η Πάλους αποχώρησε προσωρινά από το κεντρικό κορτ, της δόθηκε νερό και επέστρεψε και πάλι στις εξέδρες για να παρακολουθήσει τον τελικό. Οπως μάλιστα είπε στην The Telegraph υποστηρίζει τον Κύργιο, επειδή υπέφερε από κατάθλιψη όπως κι εκείνος!

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Με καπέλο του Τζόρνταν

Ωστόσο αυτό δεν ήταν το μόνο... ατόπημα του Κύργιου. Η DailyΜail τον χαρακτηρίζει «προκλητικό» καθώς όπως αναφέρει παραβίασε τον αυστηρό ενδυματολογικό κώδικα του Γουίμπλεντον φορώντας ένα κόκκινο καπέλο του Μάικλ Τζόρνταν, για να συναντήσει την Κέιτ Μίντλετον. Ο αυστηρός ενδυματολογικός κώδικας του Wimbledon ορίζει ότι το λευκό πρέπει να φοριέται «από τη στιγμή που ο αθλητής μπαίνει στο γήπεδο».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA