Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά από ένα δύσκολο διάστημα για τον ίδιο, όταν και απελάθηκε από την Αυστραλία για μη τήρηση του πρωτοκόλλου για τον κορονοϊό, αλλά και την πτώση του από την κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης του τένις, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, φαίνεται πως έχει επανέλθει για τα καλά! Ο 35χρονος τενίστας όχι μόνο κατέκτησε το πρόσφατο Grand Slam του Wimbledon, αλλά προετοιμάζεται και για το US Open (σ.σ. εφόσον τελικά του επιτραπεί η συμμετοχή) και μάλιστα με έναν... περίεργο τρόπο!

Διαβάστε ακόμη: Μουντιάλ 2022: Αυτό είναι το πλήρες τηλεοπτικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 - Οι 64 αγώνες με ώρες και κανάλι

Ο Σέρβος ενώ βρίσκεται σε διακοπές στο Μαυροβούνιο, παράλληλα αξιοποιεί τον χρόνο του και ως μίνι προετοιμασία εν όψει της πιθανής συμμετοχής του στο αμερικανικό κορυφαίο τουρνουά, αφού ο ίδιος έχει υποβάλλει αίτημα και περιμένει τη σχετική απάντηση λόγω των περιορισμών για τον κορονοϊό.

Πάντως, ο ίδιος αυτή τη φορά δεν προπονήθηκε με ρακέτα, αλλά... με μια Porsche! Συγκεκριμένα, σε βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο και αμέσως έγιναν viral, ο «Νόλε» γυμνός από τη μέση και πάνω φαίνεται να σπρώχνει το πολυτελές αυτοκίνητο και ο κόσμος να τον ενθαρρύνει με επιφωνήματα θαυμασμού. Στη συνέχεια, σπρώχνει ένα πολυτελές τζιπ και σε ένα άλλο βίντεο ενώ τρέχει, ανοίξει ένα... αλεξίπτωτο προκειμένου να προβάλλει αντίσταση και να μεγαλώσει το επίπεδο της δυσκολίας στον εαυτό του. 

https://www.instagram.com/reel/CgtSO94IRF5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κάπως έτσι, λοιπόν, ο Τζόκοβιτς δείχνει να ξαναβρίσκει τη φόρμα του, αλλά και το κέφι του, ελπίζοντας έστω και την τελευταία στιγμή να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για το επόμενο Grand Slam με τον ίδιο να θέλει να προσθέσει και το 22ο βαρύτιμο τρόπαιο στην ήδη πλούσια τροπαιοθήκη του. Πάντως, με τα σημερινά δεδομένα ο Τζόκοβιτς δεν μπορεί να παίξει ούτε στα Masters σε Μόντρεαλ και Σινσινάτι, αλλά ούτε και στο US Open, όντας ανεμβολίαστος.

Ο 35χρονος Σέρβος πρωταθλητής, ωστόσο, κάνει κανονικά την προετοιμασία του, αναμένοντας μήπως και κάτι αλλάξει στις επόμενες εβδομάδες. Αναλυτικά η ανάρτηση του Νόλε: «Θα ήθελα να σας πω πόσο ευγνώμων είμαι που βλέπω τόσα μηνύματα στήριξης και αγάπης από όλο τον κόσμο αυτές τις μέρες. Δεν το περίμενα αυτό και γι’ αυτό φαίνεται τόσο εξωπραγματικό. Θέλω απλά να πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Είναι ξεχωριστό που άνθρωποι συνδέονται με την καριέρα μου με τόσο τρυφερό και υποστηρικτικό τρόπο και εύχονται να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Προετοιμάζομαι σαν να πρόκειται να μου επιτραπεί να αγωνιστώ και περιμένω να ακούσω αν υπάρχει περιθώριο για μένα να ταξιδέψω στις ΗΠΑ».

 

https://www.instagram.com/reel/Cgp7Km3D1al/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA