Μενού
  • Α-
  • Α+

Επική πρόκριση για τους «8» του Cincinnati Masters πήραν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο συμπαίκτης του Χόλγκερ Ρούνε οι οποίοι επικράτησαν των Κροατών Μέτκιτς και Πάβιτς με 2-1 σετ (6-7, 6-3, 10-7). Στα προημιτελικά θα συναντήσουν ένα άλλο ένα πανίσχυρο δίδυμο, αυτό των  Αρεβάλο  και  Ροχέρ οι οποίοι είναι πο νικητές στο Roland Garros.

Τσιτσιπάς και Ρούνε έβαλαν δύσκολα στους Κροάτες που χρειάστηκαν το tie break για να πάρουν το πρώτο σετ (με 7-5). Στο δεύτερο οι Τσιτσιπάς και Ρούνε τους έσπασαν το σερβίς στο 2-2 και βρέθηκαν να προηγούνται με 4-2. Στέφανος και Χόλγκερ κατάφεραν να κρατήσουν το σερβίς τους και να πάρουν το σετ, οδηγώντας το παιχνίδι στο super tie break.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Εκεί, ο Έλληνας και ο Δανός έσπασαν γρήγορα το σερβίς των Κροατών και βρέθηκαν να προηγούνται με 4-1. Ακολούθησε άλλο ένα mini break από τον Στέφανο για το 5-1. Κράτησαν εύκολα το σερβίς τους και έφτασαν στο 8-2! Όμως ένα σερί 5-0 των Κροατών (μείωσαν 8-7) έβαλε «φωτιά» στο ματς με τον Ρούνε να σερβίρει και να οδηγεί το δίδυμο σε διπλό match point. Δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και με 10-7 πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA