Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι εδώ! Ο Έλληνας τενίστας εδώ και λίγη ώρα πανηγυρίζει την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του Cincinnati Masters αφού μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα επικράτησε του Τζον Ίσνερ με 2-1 σετ. Ο Τσιτσιπάς έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου σετ στο τάι μπρέικ και έχασε το δεύτερο με 7-5 ενώ στο τρίτο σετ οι δύο τενίστες πήγαιναν και πάλι χέρι-χέρι με τον Έλληνα τενίστα να κάνει μπρέικ στο όγδοο γκέιμ και εν τέλει να παίρνει το τρίτο σετ με 6-3 και να φτάνει στη νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Εκεί τον περιμένει ο Ντανίλ Μεντβέντεφ ο οποίος νωρίτερα δεν είχε κανένα πρόβλημα κόντρα στον Τέιλορ Φριτζ και έκλεισε πρώτος θέση στα ημιτελικά του Cincinnati Masters. Ο Ρώσος λίγο έλειψε να χάσει το πρώτο σετ επικρατώντας τελικά με 7-6 στα game, ενώ το δεύτερο σετ ήταν εύκολη υπόθεση αφού επικράτησε με 6-3.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μεντβέντεφ είναι το νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει υποχωρήσει στην 7η θέση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA