Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ήττα με 2-0 σετ γνώρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τελικό του Cinsinnati Masters από τον Μπόρνα Τσόριτς, με τον Ελληνα πρωταθλητή να διαχειρίζεται τον αποκλεισμό του με ένα μπάνιο μέσα σε... πάγο! Συγκεκριμένα, ο 24χρονος τενίστας εμφανίστηκε κουρασμένος στον τελικό του Σινσινάτι, μετά τη μεγάλη του νίκη επί του Μεντβέντεφ στον ημιτελικό και μοιραία ηττήθηκε από τον Τσόριτς, με τον ίδιο να προχωρά μετά το τέλος του αγώνα σε μία ανάρτηση στο Twitter.

Στην ανάρτησή του ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία βρίσκεται μέσα σε μια μπανιέρα γεμάτη πάγο, ενώ την εικόνα συνόδεψε και μια λεζάντα – λογοπαίγνιο καθώς έγραψε «stay cool» εννοώντας τόσο τη θερμοκρασία που βρισκόταν, όσο και την ψυχραιμία που χρειάζεται μετά από μία ήττα. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως το μπάνιο σε πάγο αποτελεί μια συνηθισμένη αποθεραπεία για αθλητές μετά από κουραστικούς αγώνες ή τουρνουά.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA