Μενού
  • Α-
  • Α+

Θύμα τεράστιας έκπληξης έπεσε στη πρεμιέρα του US Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας που είναι το νούμερο 5 της παγκόσμιας κατάταξης έχασε με 3-1 σετ από τον Ντανιέλ Ελάι Γκαλάν που είναι το νούμερο 94 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του σπουδαίου αμερικανικού τουρνουά!

Ο 26χρονος Κολομβιανός απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά έπιασε διαστημική απόδοση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έφτασε δίκαια στη νίκη καθώς ο Έλληνας τενίστας, ειδικά στα δυo πρώτα σετ, δεν... εμφανίστηκε ποτέ στο τερέν και με δυσκολία κατάφερα να αποσπάσει μόλις ένα game! Το 6-0 με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο σετ μαρτυρά την εικόνα του αγώνα σε απόλυτο βαθμό ενώ το 6-1 του δεύτερου σετ έρχεται να συμπληρώσει την κάκιστη απόδοση του Τσιτσιπάς.

Στο τρίτο σετ η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Ο Τσιτσιπάς προσπάθησε, έδειξε εμφανή σημάδια βελτίωσης και το κατέκτησε με 6-3 αφού ο Κολομβιανός έκανε αρκετά λάθη εξαιτίας της πίεσης που δέχθηκε.

Στο τέταρτο και τελευταίο σετ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδειξε να βγάζει ξανά αντίδραση, ωστόσο, αυτή τη φορά ο Κολομβιανός είχε τις απαντήσεις. Όσο και αν τον πίεσε ο Τσιτσιπας ο Ντανιέλ Ελάι Γκαλάν κράτησε την ψυχραιμία του, περιόρισε τα λάθη του και τελικά με 5-7 πήρε το σετ και πανηγύρισε μια τεράστια πρόκριση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA