Μενού
  • Α-
  • Α+

Λένε πως «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται» και αυτό φαίνεται να ισχύει και για τη φετινή παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά στο φημισμένο τουρνουά US Open! Έτσι μετά τον αποκλεισμό του στον 1ο γύρο του απλού ο Έλληνας τενίστας μαζί με τον αδερφό του Πέτρο αποκλείστηκαν και στον αντίστοιχο γύρο του διπλού ανδρών! Οι Αμερικάνοι, Κρίστοφερ Έμπανκς και Μπεν Σέλτον  τους κέρδισαν με 3-6, 7-6(8), 6-2 σε 1 ώρα και 49 λεπτά, περνώντας στο 2ο γύρο.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Τα αδέλφια Τσιτσιπά έχασαν δύο ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη στο τάι μπρέικ του β' σετ και μετά έχασαν εύκολα. Ένα μπρέικ στο 5ο γκέιμ του 1ου σετ έδωσε τη δυνατότητα στα αδέλφια Τσιτσιπά να κάνουν το 5-3 και σερβίροντας να το κατακτήσουν με 6-3.

Στο δεύτερο σετ και οι δυο ομάδες κράτησαν το σερβίς τους και κρίθηκε στο τάι μπρέικ. Εκεί οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς δημιούργησαν δύο match point στο 6-5 και στο 8-7, δεν τα εκμεταλλεύτηκαν και οι αντίπαλοί τους στο 3ο set point πήραν τη διαδικασία με 10-8, στέλνοντας το παιχνίδι σε 3ο σετ.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Μετά το 2-2 οι Έμπανκς και Σέλτον κατέκτησαν τους 10 από τους 12 επόμενους πόντους, πέτυχαν δύο διαδοχικά μπρέικ, έφθασαν στο 5-2 και τελείωσαν τον αγώνα με love game. Από τη συμμετοχή τους στο διπλό τα αδέλφια Τσιτσιπά έλαβαν έπαθλο 21.300 δολαρίων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA