Μενού
  • Α-
  • Α+

Με μια εμφατική εμφάνιση που δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλό της η Μαρία Σάκκαρη νίκησε με 2-0 σετ την Αρίνα Σαμπαλένκα και πέρασε πανηγυρικά στα ημιτελικά του WTA Finals στο Φορτ Γουόρθ των Ηνωμένων Πολιτειών! Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια (νούμερο 5 στον κόσμο), δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και πέτυχε την τρίτη της νίκη σε επτά αγώνες επί της Σαμπαλένκα (νούμερο 7 στον κόσμο)!

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η Σάκκαρη ήταν άκρως εντυπωσιακή στο πρώτο σετ το οποίο κέρδισε εύκολα με 6-2. Στο δεύτερο σετ αν και προηγήθηκε με 3-0 έδειξε να χάνει την αυτοσυγκέντρωσή της και έδωσε το περιθώριο στην Σαμπαλένκα να ελπίζει αφού «γύρισε» το ματς και έφτασε να προηγείται με 3-4. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ωστόσο, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε ξανά το πάνω χέρι στον αγώνα, πήρε τα δυο επόμενα games και με αρκετή δόση τύχης κάτι που εκνεύρισε τη Λευκορωσίδα η οποία έχασε την ψυχραιμία της και έχασε και το τελευταίο game.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA