Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, εξαιτίας μίας ανταλλαγής απόψεων στο Twitter, όπου σύμφωνα με την ιστοσελίδα tennis.com, τάχθηκε κατά του «μοντέρνου φεμινισμού». «Το Νο4 του κόσμου προκάλεσε γρήγορα αντιδράσεις για τα σχόλια που έκανε. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σόκαρε τους θαυμαστές του το πρωί της Πέμπτης, πρώτα κάνοντας retweet σε ένα αντιφεμινιστικό μήνυμα και αργότερα με ένα δικό του tweet», αναφέρει η ιστοσελίδα. «Ο σύγχρονος φεμινισμός έχει μετατραπεί από την ισότητα των φύλων σε μια λατρεία οργής που επιδιώκει να υποτιμήσει τους άνδρες», έγραψε στο Twitter ο Τσιτσιπάς, όπως αναφέρει το tennis.com.

Διαβάστε ακόμη: Μουντιάλ 2022: Σάλος με «ροζ σκάνδαλο» στην Εθνική Σερβίας - Τι απαντούν Ραΐκοβιτς και Βλάχοβιτς

 

 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Απλώς αναρωτήθηκα σε τι βασίζετε αυτήν την αξιολόγηση;» ρώτησε η δημοσιογράφος Κάθριν Γουίτέικερ, συμπαρουσιάστρια του The Tennis Podcast. «Πώς εκπαιδεύσατε τον εαυτό σας σχετικά με τη γυναικεία εμπειρία της ζωής του κόσμου; Ποια είναι η αντίληψή σας για την πατριαρχία; Ευχαρίστως να συζητήσουμε ανά πάσα στιγμή».

Το retweet του Τσιτσιπά

Στη συνέχεια, ο Τσιτσιπάς απάντησε: «Βασίστηκα σε κάποιες από τις προσωπικές μου εμπειρίες και συναντήσεις. Έχω επιμορφωθεί σχετικά με το θέμα αυτό ρωτώντας γυναίκες φίλες και γνωστές. Δεν πιστεύω στην πατριαρχία. Η ισότητα και η ενότητα είναι η λύση για τα πάντα».

Κλείνοντας τη συζήτηση, η δημοσιογράφος ανέφερε: «Φαίνεται ότι τα έχετε καταλάβει όλα, οπότε θα το αφήσω εκεί. Μακάρι να είχα το προνόμιο να μην πιστεύω στην πατριαρχία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA