Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιάννης Κουκουράκης, ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός ως ο Κωνσταντής από τις «Άγριες Μέλισσες», αλλάζει πρόσωπο στην παράσταση «1821 - Η επιθεώρηση», καθώς πρωταγωνιστεί στην κωμωδία του Φοίβου Δεληβοριά και του Δημήτρη Καρατζά. Φορώντας ακόμα και... μίνι χλαμίδα και χορεύοντας τσάμικο ο 23χρονος ηθοποιός δείχνει ώριμος όσο ποτέ και ξεκαθαρίζει ότι συμμετέχοντας στην συγκεκριμένη παράσταση στόχος είναι «η αφύπνιση για τα κακώς κείμενα».

Διαβάστε επίσης: Άγριες Μέλισσες: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του τρίτου κύκλου της σειράς

Ο χειμώνας ήταν γεμάτος... κακώς κείμενα στο θέατρο κυρίως λόγω του #MeToo. Ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Βημαgazino δηλώνει ότι δεν έχει έρθει ακόμα η κάθαρση στον χώρο. «Θεωρώ ότι δεν έχει ακουστεί ούτε το 1/5 αυτών που συμβαίνουν. Βγήκαν στη δημοσιότητα δύο-τρία ονόματα για τα οποία λίγο πολύ σχεδόν όλοι στο θέατρο είχαν ακούσει φήμες. Πρέπει να φύγουν όλοι όσοι μολύνουν αυτόν τον χώρο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν είμαι αρνητής»

Ο Γιάννης Κουκουράκης μίλησε και για το θέμα της εποχής που δεν είναι άλλο από τον κορονοϊό. Αφού θύμωσε διαβάζοντας για τους περιορισμούς σε όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο είπε: «Από τη στιγμή που ο εμβολιασμός είναι προσωπική επιλογή, δεν ξέρω κατά πόσο όλα αυτά είναι δημοκρατικά. Φυσικά μιλάμε για την παγκόσμια υγεία και την προστασία όλων μας. Ωστόσο το ερώτημα παραμένει, μια και τέτοια μέτρα φέρνουν διχασμό». Ο ίδιος δεν έχει κάνει ακόμα το εμβόλιο. «Δεν είμαι αρνητής, αλλά δεν θα σας πω ότι με ξετρελαίνομαι κιόλας με την ιδέα του να το κάνω. Ξέρω ότι μπορεί κάποιοι να με κρίνουν για αυτό. Νευριάζω κυρίως με το γεγονός ότι έχουμε χωριστεί πάλι σε δύο στρατόπεδα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA