Μενού
  • Α-
  • Α+

Όταν η μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου πάει θέατρο δύσκολα περνάει απαρατήρητη. Η Μαίρη Χρονοπούλου την περασμένη Κυριακή 12 Ιουλίου πήγε στο θέατρο Άλσος και παρακολούθησε την παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου «Πάμε γι΄ άλλα».

Διαβάστε ακόμη: Ματίνα Παγώνη: Βρέθηκε στην παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου, φωτογραφήθηκε και τον αποθέωσε

Η σπουδαία ηθοποιός τράβηξε αμέσως πάνω της τα βλέμματα του κόσμου. Από τις αξέχαστες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν σε κάποια στιγμή της παράστασης ο Τάκης Ζαχαράτος κατέβηκε από τη σκηνή και πλησίασε το τραπέζι της. Σαν τζέντλεμαν γονάτισε μπροστά στην μεγάλη πρωταγωνίστρια του κινηματογράφου και ξεκίνησε να τραγουδάει. Το αποτέλεσμα ήταν να ερμηνεύσουν μαζί το γνωστό τραγούδι «Του αγοριού απέναντι», από την ταινία «Μια κυρία στα μπουζούκια».

Το κοινό δεν σταμάτησε να χειροκροτεί και η συγκίνηση όλων ήταν μεγάλη. Μπορεί η Μαίρη Χρονοπούλου να μην κάνει συχνές εμφανίσεις όταν όμως αποφασίσει να βγει έξω μαγνητίζει ακόμη τα βλέμματα και τον φωτογραφικό φακό. Ενώ το κοινό πάντα την αποθεώνει με δυνατό χειροκρότημα δείχνοντας πως είναι ακόμη από τις αγαπημένες του σταρ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA