Μενού
  • Α-
  • Α+

Το τελευταίο αντίο στη Μάγια Λυμπεροπούλου είπαν φίλοι και συνεργάτες της στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών. Στην πολιτική κηδεία της ηθοποιού παρευρέθηκαν η Καριοφυλλιά Καραμπέτη, η Βίκυ Βολιώτη, ο Κώστας Αρζόγλου, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Λεωνίδας Κακούρης και πολλοί ακόμα συνάδελφοί της, οι οποίοι αποχαιρέτησαν την Μάγια Λυμπεροπούλου με χειροκρότημα. Η σορός της Μάγιας Λυμπεροπούλου θα αποτεφρώθηκε μετά από επιθυμία της ίδιας στις 3 το μεσημέρι στη Ριτσώνα.

Διαβάστε ακόμηΜάγια Λυμπεροπούλου: Πέθανε η καταξιωμένη ηθοποιός

Η Μάγια Λυμοπεροπούλου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών από έμφραγμα, αφήνοντας πιο φτωχό το ελληνικό θέατρο καθώς με την παρουσία της σφράγισε μία ολόκληρη εποχή.

Την δυσάρεστη είδηση του θανάτου της ηθοποιού έκανε γνωστή ο πολιτιστικός συντάκτης Γιώργος Σαρηγιάννης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. «Μάγια Λυμπεροπούλου! 11 Μαρτίου 1940-22 Ιουλίου 2021. Το ελληνικό θέατρο έχασε σήμερα, από έμφραγμα, στις 14.30, μια Μεγάλη -με την ουσιαστική σημασία της λέξης- Ηθοποιό. Μπορεί και τη μεγαλύτερη. Έφυγε, όπως μου είπε η Βίκυ Βολιώτη, μαθήτριά της και ο πιο κοντινός της άνθρωπος, όπως το ήθελε: μόνη, ανεξάρτητη, χωρίς να ταλαιπωρηθεί, με κάποιους ανθρώπους που της άξιζαν γύρω της», είχε γράψει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA