Μενού
  • Α-
  • Α+

Την απόφασή του να αποχωρήσει οριστικά από το θέατρο, έκανε γνωστή το πρωί της Πέμπτης (25/11) ο Παύλος Χαικάλης, με δηλώσεις του στην εκπομπή του Alpha, «Super Κατερίνα». Όπως είπε ο γνωστός ηθοποιός και πρώην βουλευτής, το κάνει «για να είναι όλοι ευχαριστημένοι».

Διαβάστε ακόμη: Παύλος Χαϊκάλης: «Αποχωρώ οριστικά από το θέατρο για να είναι όλοι ευχαριστημένοι»

Οι παραπάνω δηλώσεις του Χαϊκάλη δεν ήρθαν στο άκυρο. Όλα ξεκίνησαν από την είδηση πως επιστρέφει στο θέατρο, με την παράσταση «ΝικοΤιτανανικός», μετά τις καταγγελίες εναντίον του στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Μια είδηση που έκανε γνωστή ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ο οποίος πρωταγωνιστεί επίσης στη συγκεκριμένη παράσταση, όπως επίσης και ο Μιχάλης Μόσιος (ο γνωστός Ταμτάκος), η Ελένη Φιλίνη και ένας πολυμελής θίασος.

Πριν κρεμάσει το θεατρικό του κουστούμι, λοιπόν, ο Παύλος Χαϊκάλης θα παίξει στην επιθεώρηση «ΝικοΤιτανανικός», η οποία θα ανέβει από τις 25 Δεκεμβρίου και θα κάνει περιοδεία σε πολλά θέατρο στης Κύπρου. Μάλιστα, ήδη πολλές από τις παραστάσεις είναι sold out.

Όπως διαβάζουμε στην περιγραφή της παράστασης, «αναδομεί κάθετα τις δομές της επιθεώρησης και βυθοσκοπεί οριζόντια τη σχιζοφρένια του Νεοέλληνα, σηματοδοτώντας βαθιά το είναι και το φαίνεσθαι του κοινωνικοπολιτικού μας γίγνεσθαι», ενώ πρόκειται για ένα «ταξίδι στο αλαλούμ της σημερινής Κυπριακής Πραγματικότητας».

Κι ένα ταξίδι στο χρόνο, θα προσθέταμε, με τον συγκεκριμένο θίασο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA