Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης είναι ο ηθοποιός που αντικαθιστά τον Αρη Σερβετάλη στην παράσταση «Ρινόκερος». Μετά την επίσημη ανακοίνωση του θεάτρου για την αντικατάσταση του Άρη Σερβετάλη, στη δημοσιότητα δόθηκε και η πρώτη φωτογραφία με τον Αιμιλιανό Σταματάκη στις πρόβες για τον «Ρινόκερο». Οι παραστάσεις για τον «Ρινόκερο» ανεβαίνουν ξανά στο θέατρο «Κιβωτός», την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021.

Διαβάστε ακόμη: Αιμιλιανός Σταματάκης: Ποιος είναι ο αντικαταστάτης του Άρη Σερβετάλη

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης πρωταγωνιστεί στον «Ρινόκερο» - Η ανακοίνωση για τον αντικαταστάτη του Άρη Σερβετάλη 

«Η ομάδα του "Ρινόκερου" και ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας με πίστη στη αξία της θεατρικής πράξης ανασυντάσσονται και με την αγάπη του θεατρόφιλου κοινού σε λίγες μέρες ο "Ρινόκερος" μας θα ανέβει και πάλι στη σκηνή με την σύμπραξη του αγαπημένου μας ηθοποιού Αιμιλιανού Σταματάκη που έχει την χαρά και την τόλμη να αναμετρηθεί με τον ρόλο του Μπερανζέ» επισημαίνεται στην ανακοίνωση για τον αντικαταστάτη του Άρη Σερβετάλη.

Και προστίθεται: «Οι πρόβες έχουν ήδη αρχίσει. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας μας και τον ευχαριστούμε. Οι παραστάσεις του "Ρινόκερου" θα επαναληφθούν από τις 16 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Κιβωτός».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA