Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κατερίνα Βρανά που πέρα από το αστείρευτο κωμικό της ταλέντο έγινε γνωστή στο πανελλήνιο και από τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, στάθηκε και πάλι στα πόδια της, κατά τη διάρκεια θεατρικής παράστασης, μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που ήταν σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Κυριακή (28/11) έκανε πρεμιέρα η παράσταση «Glorious: Η πιο φάλτσα σοπράνο που πέρασε από τη γη», στην οποία πρωταγωνιστεί η ίδια και ο καλός της φίλος, Γιώργος Καπουτζίδης. Η πρεμιέρα της παράστασης είχε μεγάλη επιτυχία ενώ το πιο δυνατό χειροκρότημα απέσπασε η Κατερίνα Βρανά που στάθηκε ξανά όρθια μπροστά στο κοινό.

«Συνεργάστηκα με τον Γιώργο γιατί δεν ήξερα κανέναν άλλον στην Ελλάδα, έλειπα χρόνια και τον έβλεπα μέσα από το νοσοκομείο. Μιλάω, στέκομαι σαν μεθυσμένη, με στηρίζουν, είναι καταπληκτική ομάδα, όλοι. Υπήρχαν πολλά προβλήματα αλλά και το θέατρο και η ομάδα και η παραγωγή έκαναν τα πάντα για να με βοηθήσουν», είπε η ίδια μετά το τέλος της παράστασης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA