ΘΕΑΤΡΟ - ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
22/12/2021 08:50

Αντίνοος Αλμπάνης: Πρόβλημα υγείας ανέβαλλε την παράστασή του - Τι έγραψε στο Instagram

Αναβλήθηκε η παράσταση «ΝΙΖΙΝΣΚΙ – Η Προφητεία της Φωτιάς» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Αντίνοος Αλμπάνης, καθώς ο γνωστός ηθοποιός ανακοίνωσε πως αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας - Τι έγραψε σε story του στο Instagram

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Αντίνοος Αλμπάνης: Πρόβλημα υγείας ανέβαλλε την παράστασή του - Τι έγραψε στο Instagram
Πηγή: NDP Photos
Ανάγνωση:

Δεν θα πραγματοποιηθεί η αποψινή παράσταση «ΝΙΖΙΝΣΚΙ – Η Προφητεία της Φωτιάς» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Αντίνοος Αλμπάνης, καθώς έχει επιδεινωθεί η κατάσταση της υγείας του, όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσω Instagram. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός, ένα πρόβλημα ιατρικής φύσης που τον ταλαιπωρεί, τον αποτρέπει από το να συνεχίσει στην παράσταση.

«Ένα πρόβλημα ιατρικής φύσης που με ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες, δυστυχώς από χθες επιδείνωσε την κατάσταση της υγείας μου με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η διεξαγωγή της αποψινής performance “ΝΙΖΙΝΣΚΙ” στο θέατρο Tempus Verum. Παρ’ όλη την ολοκλήρωση και των τριών δόσεων του εμβολίου, έχω υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις που αποκλείουν το ενδεχόμενο μόλυνσης από την Covid-19. Ζητώ μέσα από την καρδιά μου συγγνώμη για την αναστάτωση και ελπίζω την κατανόησή σας. Θα βάλω τα δυνατά μου για να γίνω γρήγορα καλά και να μπορέσουμε πάλι να γίνουμε μια αγκαλιά» έγραψε χαρακτηριστικά σε Instagram Story ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Δείτε την ανάρτησή του:

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ