Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ειρήνη Παπά, έφυγε στις 14 Σεπτεμβρίου από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών και σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την σπουδαία ηθοποιό. Η Ειρήνη Παπά είχε αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια από το προσκήνιο καθώς υπέφερε από Αλτσχάιμερ. Παρά ταύτα, η δωρική, υπέροχη μορφή της, παρέμεινε με ένα σχεδόν μαγικό τρόπο παρούσα. Η Ειρήνη Παπά είχε πάρει μέρος σε περισσότερες από 80 ταινίες, διεθνείς και μη, και συμμετείχε σε παραστάσεις θεάτρου μέχρι και στο Μπροντγουέι. Με αφορμή τον θάνατο της κορυφαίας Ελληνίδας ηθοποιού, η Finos Film δημοσίευσε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, ένα αφιερωματικό βίντεο για την ηθοποιό, που άφησε το δικό της στίγμα στον ελληνικό κινηματογράφο.

Διαβάστε ακόμη: Ειρήνη Παπά: Το Οσκαρ και η αποθέωση από την Κάθριν Χέπμπορν - Η λαμπρή καριέρα της

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης του βίντεο σημειώθηκε: «Από τα «Κανόνια του Ναβαρόνε» πλάι στον Άντονι Κουίν μέχρι την «Ηλέκτρα» του Κακογιάννη, η Ειρήνη Παπά τόλμησε να μπει σε αχαρτογράφητα νερά, ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας, κατέκτησε κοινό και κριτικούς και έγινε μοναδική πρέσβειρα της Ελλάδας». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA