05-06-2018

Τη μεγαλύτερη πτήση παγκοσμίως εγκαινιάζει η Singapore Airlines

Τη μεγαλύτερη σε διάρκεια πτήση στον κόσμο θα εγκαινιάσει από τις 11 Οκτωβρίου 2018 η Singapore Airlines ενώνοντας απευθείας την Σιγκαπούρη με την Ν. Υόρκη.

Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται με τα νέα Airbus A350-900ULR (εξαιρετικά-μεγάλης-εμβέλειας) αρχικά τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ από τις 18 Οκτωβρίου θα αυξηθεί η συχνότητά τους με τις πτήσεις να πραγματοποιούνται καθημερινά.

Αξίζε να υπενθυμίσουμε σημειωθεί ότι η Singapore Airlines είναι η πρώτη αεροπορική εταιρία στον κόσμο που παραλαμβάνει το νέο A350-900ULR, με επτά ακόμα επιβεβαιωμένες παραγγελίες. Τα αεροσκάφη θα διαθέτουν 67 καθίσματα στη Διακεκριμένη Θέση και 94 στην Premium Οικονομική ενώ η πτήση μεταξύ Σιγκαπούρης και Ν. Υόρκης θα διαρκεί έως 18 ώρες και 45 λεπτά, καλύπτοντας μια απόσταση 9.000nm (16.700χλμ).

«Η Singapore Airlines ανοίγει διαρκώς νέους ορίζοντες προκειμένου να προσφέρει στους επιβάτες της την καλύτερη αεροπορική εμπειρία και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που είμαστε οι πρώτοι που πραγματοποιούμε τη συγκεκριμένη απευθείας πτήση αξιοποιώντας την τεχνολογία του Airbus A350-900ULR» δήλωσε ο CEO της Singapore Airlines’ CEO, κ. Goh Choon Phong.

Τα αεροσκάφη A350-900ULR έχουν σχεδιαστεί ώστε να προσφέρουν στους επιβάτες μια πιο άνετη εμπειρία, είναι ψηλοτάβανα και διαθέτουν μεγαλύτερα παράθυρα και ειδικό φωτισμό που μειώνει τα συμπτώματα του jetlag. Η κατασκευή του αεροσκάφους επιτρέπει καλύτερη ανακύκλωση του αέρα χάρη στη βελτιωμένη συμπίεση καμπίνας και των επιπέδων υγρασίας στο χώρο.

Σήμερα η Singapore Airlines διαθέτει 21 αεροσκάφη A350-900, με 46 ακόμα σε παραγγελία συμπεριλαμβανομένων και των επτά αεροσκαφών εξαιρετικά-μεγάλης-εμβέλειας (ULR). Το πρώτο A350-900ULR αναμένεται να παραδοθεί το Σεπτέμβριο, ενώ τα υπόλοιπα επτά μέχρι το τέλος του έτους.

Η εταιρεία προγραμματίζει απευθείας πτήσεις και μεταξύ Σιγκαπούρης-Los Angeles που θα πραγματοποιούνται επίσης με A350-900ULR.

 

Τη μεγαλύτερη πτήση παγκοσμίως εγκαινιάζει η Singapore Airlines
Τη μεγαλύτερη πτήση παγκοσμίως εγκαινιάζει η Singapore Airlines
Τη μεγαλύτερη πτήση παγκοσμίως εγκαινιάζει η Singapore Airlines