04-07-2018

Έκπτωση 20% στους ταξιδιώτες άνω των 60 από τις Μινωικές Γραμμές

Φθηνότερα μπορούν πλέον να αγοράζουν το εισιτήριό τους οι ταξιδιώτες άνω των 60 ετών που επισκέπτονται καλοκαιρινούς προορισμούς με τις Μινωικές Γραμμές.

Συγκεκριμένα η εταιρεία ανακοίνωσε έκπτωση 20% στα εισιτήρια της για άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών, στις γραμμές της Κρήτης, των Κυκλάδων και της Αδριατικής, σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών και οχημάτων.

Να υπενθυμίσουμε ότι η εταιρεία προσφέρει ευνοϊκότερη τιμολογιακή εμπορική πολιτική σε πολίτες, ομάδες ή φορείς που «το έργο και η προσφορά τους είναι σημείο αναφοράς για όλους», όπως οι ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, οι φοιτητές οι άνεργοι οι πολύτεκνοι και οι στρατεύσιμοι. 

Για περισσότερες πληροφορίες κρατήσεις ή έκδοση εισιτηρίων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα, στα Κεντρικά Γραφεία των Μινωικών Γραμμών, μέσω των Πανελλαδικών αριθμών 801-11-75000 (από σταθερό τηλέφωνο) & 18175 (από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο) με ωράριο λειτουργίας από τις 07:00 έως 24:00 καθημερινά ή να επισκεφτούν το www.minoan.gr.