11-08-2018

Κλείνεις θέση στο αεροπλάνο με... εικονική πραγματικότητα!

Τεχνολογική πρωτοπορία από την Emirates.

Η πρώτη αεροπορική εταιρεία που χρησιμοποιεί τις νέες τεχνολογίες και συγκεκριμένα την εικονική πραγματικότητα για να βοηθήσει τους επιβάτες να κλείσουν θέση και να περιηγηθούν στο αεροπλάνο γίνεται η Emirates. Συγκεκριμένα ο αερομεταφορέας εισήγαγε την εικονική πραγματικότητα virtual reality στον ιστότοπό της μέσω της οποίας οι επιβάτες μπορούν να περιηγηθούν σχεδόν σε όλα τα μέρη του αεροσκάφους.

Το 3D seat model που καθιέρωσε η αεροπορική είναι επί της ουσίας μια τεχνολογία απεικόνισης σε προβολή 360ο του εσωτερικού του Emirates A380 και του Emirates Boeing 777, δίνοντας στους επιβάτες την ευκαιρία να εξερευνήσουν τα καθίσματα, την ευρύχωρη καμπίνα και το σύνολο των onboard προϊόντων της Emirates.

Με το νέο χαρακτηριστικό οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν στις καμπίνες Economy, Business και First Class, καθώς και στο εικονικό Onboard Lounge και Spa του Emirates A380 χρησιμοποιώντας τα hotspots πλοήγησης.

Σύντομα ωστόσο το 3D seat model θα περιλαμβάνει και την απεικόνιση του στόλου της Emirates.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να είμαστε η πρώτη αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως που εισαγάγουμε την τεχνολογία VR ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για την εμπειρία της Emirates πριν επιβιβαστούν» δήλωσε σχετικά ο Alex Knigge, Senior Vice President και υπεύθυνος εταιρικής επικοινωνίας του αερομεταφορέα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η αεροπορική εταιρεία ολοκλήρωσε πρόσφατα και την δεύτερη αναδιαμόρφωση του αεροσκάφους Boeing 777 200-LR. Η μετατροπή του αεροσκάφους από τρεις σε δύο Θέσεις καμπινών πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά στα υπόστεγα της Emirates Engineering στο Ντουμπάι. Το αναδιαμορφωμένο αεροσκάφος διαθέτει επίσης νέα μεγαλύτερα καθίσματα σε διάταξη 2-2-2, και νέο χώρο για κοινωνικές επαφές στη Διακεκριμένη Θέση, καθώς και επίσης μία εντελώς ανανεωμένη Οικονομική Θέση, προσφέροντας στους πελάτες της Emirates μία υψηλού επιπέδου ταξιδιωτική εμπειρία. Το πρώτο ανακαινισμένο Boeing 777-200LR αεροσκάφος της Emirates παραδόθηκε στους ουρανούς τον Μάρτιο του 2018. Τα υπόλοιπα 8 Boeing 777-200LR αεροσκάφη του στόλου της Emirates αναμένεται να αναδιαμορφωθούν σταδιακά μέχρι τα μέσα του 2019 και να σταλούν στις υπόλοιπες πόλεις του διεθνούς δικτύου της Emirates, συμπεριλαμβανομένου του Σαντιάγκο της Χιλής (ο πιο πρόσφατος προορισμός της Emirates στη Νότια Αμερική). Η Emirates έχει επενδύσει πάνω από 150 εκ. δολάρια για να αναδιαμορφώσει τα Boeing 777-200LR αεροσκάφη του στόλου της.

Κλείνεις θέση στο αεροπλάνο με... εικονική πραγματικότητα!
Κλείνεις θέση στο αεροπλάνο με... εικονική πραγματικότητα!
Κλείνεις θέση στο αεροπλάνο με... εικονική πραγματικότητα!